Lisää brändejä

 

Päivänvaloa hyödyntäviä innovaatioita

Marks & Spencer,  Sheffield, Iso-Britannia  

 

Tutustu siihen, miten energiaa säästävä valaistus edistää kestävää kehitystä Marks & Spencerillä.

marks-and-spencer-video-thumb

Ledivalaistus on
tärkeä osa

päästöjen pienennysstrategiaamme. Lisäksi se tarjoaa kirkkaan ja yhdenmukaisen valaistuksen, joka täydentää laadukkaita tuotteitamme."

 

- Richard Gillies, yhteiskuntavastuuasioiden johtaja

Philipsin myymälävalot saavat hedelmät ja vihannekset näyttämään tuoreilta
Philipsin energiansäästölampuilla valaistu pysäköintialue miellyttävässä iltavalaistuksessa

Asiakkaan vaatimukset

 

Marks & Spencer on yksi Ison-Britannian suurimmista supermarketketjuista. Se panostaa merkittävästi kestävään kehitykseen ja pyrkii tekemään toiminnastaan täysin hiilineutraalia vuoteen 2013 mennessä. Osana tätä tavoitetta Sheffieldin myymälä halusi ottaa käyttöön täysin ledivaloihin perustuvan valaistusjärjestelmän.

Energiatehokkaita Philipsin ledivaloja Marks & Spencerin parkkipaikalla Sheffieldissä

Oikea valaistus

 

Marks & Spenceriä pidetään usein laadukkuuden synonyymina. Se halusi kauppoihinsa lediratkaisun, joka vastaa brändin imagoa, tarjoaa entistä miellyttävämmän ostoselämyksen ja säästää energiaa. Nämä tavoitteet saavutettiin strategisesti valituilla ja asetelluilla valaisimilla. Sisäänkäyntien ulkopuolelle asennettiin EW Blast- ja Graze-valaisimia, jotka houkuttelevat asiakkaita miellyttävällä ja kirkkaalla valolla.

 

Sisään astuvat asiakkaat toivotetaan tervetulleiksi Maxos-ledimyymälävaloilla. Tämä innovatiivinen yksittäisistä StyliD-valaisimista ja StyliD-tuplavalaisimista koostuva järjestelmä säästää energiaa suuntaamalla valon suoraan tuotteisiin. Tämän ansiosta tuotteet näyttävät tuoreilta ja houkuttelevilta – eikä valoa mene hukkaan. Yleisvalaistukseen käytetään Powerbalance-valaisimia, jotka tarjoavat erinomaisen näkyvyyden ilman häiritsevää häikäisyä.

Kaikki uudet valaisimet ovat erittäin energiatehokkaita – tämän takaa osaltaan niiden älykäs ohjausjärjestelmä. Valotunnistimet mittaavat ikkunoista tulevan päivänvalon määrää ja himmentävät valaisimia tasaisen valaistuksen aikaansaamiseksi. Valaisimet voidaan myös ohjelmoida sammumaan kokonaan silloin, kun pelkkä päivänvalo riittää.

 

Sheffieldin Marks & Spencer on Ison-Britannian ensimmäinen kokonaan ledivaloilla valaistu valintamyymälä.

  • PowerBalance gen2
    PowerBalance gen2
    PowerBalance 2 on Philipsin energiatehokkain toimistostandardien mukainen ledivalaisin. Valaisin puolittaa energiakustannukset T5-ratkaisuun verrattuna, ja lisäksi sillä on pidempi...
  • Maxos LED
    Maxos LED
    Teollisuus- ja myymäläsektorillla tarvitaan yleisvalaistusratkaisuja, joilla on kohtuullinen takaisinmaksuaika, ja jotka ovat annettujen normien mukaisia. Maxos LED Industry tarjoa...

Samankaltaiset asiakasesimerkit