Lisää brändejä

Kutsuva

kohtauspaikka

Tilburgin yliopiston Faculty Club -kohtauspaikka Tilburg, Alankomaat  


Tutustu siihen, miten lediravintolavalaistus tekee Faculty Clubista taianomaisen kohtauspaikan.
Tilburgin yliopiston Faculty Club -ravintola on raikas ja nykyaikainen Philipsin ravintolavalaistuksen ansiosta

Kestävien materiaaliensa,
avarien tilojensa

ja hienostuneen sisustuksensa ansiosta Faculty Club on samanaikaisesti sekä hillitty että tyylikäs. Löysimme valaistusratkaisun, joka on sekä monikäyttöinen että energiatehokas ja joka hehkuu puhtautta silmiä miellyttävällä tavalla. Tästä kaikesta saamme kiittää erinomaista yhteistyötä Philipsin kanssa."

 

- Harm Timmermans, osakas, Shift Architecture Urbanism, Rotterdam

 

Philipsin valot valaisevat Tilburgin yliopiston Faculty Club -kohtauspaikkaa

Asiakkaan vaatimukset

 

Tilburgin yliopisto halusi tuoda ihmisiä yhteen. Kesäkuussa 2011 se avasi Faculty Clubin, jossa yliopistoyhteisön jäsenet voivat tavata toisiaan. Oikean tunnelman luomiseksi 80-paikkaiseen ravintolaan, vastaanottohuoneisiin ja kokoushuoneisiin tarvittiin nykyaikainen valaistusratkaisu.

Oikea valaistus 

 

Faculty Club halusi luoda kutsuvan tunnelman tullakseen suosituksi kohtauspaikaksi. Tiloihin harkittiin useita erilaisia ravintoloiden valaistusratkaisuja ennen täysin ledipohjaiseen ratkaisuun päätymistä. Ratkaisussa oli tärkeää se, että valaistusta voidaan muokata erilaisiin tilaisuuksiin sopivaksi. Ledivalojen himmennystoiminnot tarjosivat tähän erinomaisen keinon.

 

Sisäänkäynteihin ja vessoihin asennettiin LuxSpace-downlight-valaisimia, jotka toivottavat kävijät lämpimästi tervetulleiksi. Niiden häikäisemätön valo takaa erinomaisen näkyvyyden ja miellyttävän ilmapiirin. StyliD-kohdevaloilla puolestaan luotiin lumoavia valaistustehosteita eri puolille tiloja. Yleisvalaistukseen valittiin Dayzone-valaisimet. Niiden päivänvaloa muistuttava valo luo täydellisen tunnelman rentoon yhdessäoloon.

 

Uusi ravintola- ja kokoushuonevalaistus on tuonut Faculty Clubille uuden ilmeen. Valot täydentävät erinomaisesti tilojen tyyliä luoden hillityn ylellisen vaikutelman.

 

Ledivalaisimien pitkän käyttöiän ansiosta Faculty Clubin ravintolavalaistus ei edellytä huolto- tai ylläpitotoimia moneen vuoteen.

  • DayZone
    DayZone
    Asiakkaat ovat kiinnostuneita hyödyntämään leditekniikan tarjoamia etuja toimistojen yleisvalaistuksessa: kestävyyttä ja viehättävää muotoilua – valaistuksen laadusta tinkimättä.Up...

Valo tuo kipinää
keskusteluihin

Tiimi

Tilburgin yliopisto

Asiakas

Shift Architecture Urbanism

Arkkitehti

Van Delftgroep

Asentaja

Livingprojects BV

Tekninen neuvonantaja

Samankaltaiset asiakasesimerkit