Lisää brändejä

Taianomaista valaistusta

suojellussa ympäristössä

Renaissance-hotelli,
Amsterdam, Alankomaat


Tutustu siihen, miten koristevalaistus tekee Renaissance-hotellista entistä vaikuttavamman.

 

Philipsin koristevalaistusjärjestelmä tekee Renaissance-hotellista entistä tyylikkäämmän

Livingprojectsin
tiimi kehitti merkittävän

rakennuksen historiaa kunnioittavan taianomaisen valaistusratkaisun. Voimme luoda yhtä painiketta painamalla mitä erilaisimpia valaistuksia eri ajankohtien ja tilaisuuksien tarpeisiin. Osa vieraista haluaa välittömästi tilata vastaavan ratkaisun myös omiin tapahtumiinsa!”

 

- Tom Calame, Amsterdamin Renaissance-hotellin toimitusjohtaja

 

Philipsin koristevalo hehkuu vihreää valoa Renaissance-hotellissa
Philipsin koristevaloilla valaistu katto Renaissance-hotellissa hehkuu sinisessä koristevalaistuksessa

Asiakkaan vaatimukset

 

Renaissance Amsterdam on eräs Amsterdamin arvostetuimmista hotelleista. Sen päärakennukseen on yhdistetty viereisellä tontilla sijaitseva 1600-luvulta peräisin oleva Koepelkerkin kirkko, jossa voidaan järjestää erilaisia tapahtumia jopa 700 vieraalle. Voisiko Philipsin valaistusratkaisu tehdä tapahtumista entistä vaikuttavampia suojeltua rakennusta vaurioittamatta?

Oikea valaistus 


Renaissance-hotellissa tehtiin merkittäviä uudistustöitä. Hotelli halusi luoda sen vieressä olevaan kirkkoon koristevalaistusratkaisun, jota asiakkaat voivat räätälöidä siellä järjestettäviin tapahtumiin sopivaksi. Philipsin virallinen ledivalaistuskumppani Livingprojects ryhtyi töihin ja asensi kirkkoon ColorBurst 6- ja ColorBlast 12 -valaisimia.

 

Innovatiiviset ledivalonheittimet täyttävät koko tilan eloisalla ja jännittävällä valolla, joka luo ainutlaatuista tunnelmaa. Valoja ohjataan LCD-ohjauspaneelilla, jonka ansiosta valojen väriä voi vaihtaa yhtä painiketta painamalla. Uuden järjestelmän avulla voidaan paitsi luoda tietynlainen tunnelma valaistuksen avulla myös ihastuttaa kävijöitä dynaamisilla valotehosteilla.

 

Itse kirkko – nimeltään Koepelkerk – on suojeltu rakennus. Tämän vuoksi Livingprojectsin valaistusuunnittelija Erick van der Lek tiimeineen ei saanut porata yhtään reikää valaisimien ja kaapelien ripustusta varten. ”Koska meillä on kokemusta suojelluista rakennuksista, osaamme käyttää erityiskiinnitysmassaa, jolla valaisimet ja kaapelit voidaan kiinnittää hellävaraisesti ja silti luotettavasti. Emme käyttäneet koko projektissa yhtäkään ruuvia paikoissa, joissa se ei ole sallittua.”

 

Toimitusjohtaja Tom Calame on erittäin tyytyväinen ledivalaistusratkaisuun. ”Meidän ei enää tarvitse vuokrata valaistuslaitteita, joten voimme huoletta esitellä asiakkaillemme mitä erilaisimpia valaistustehosteita ja -ohjelmia. Ja mikä tärkeintä, uusi ColorBlast ylittää sekä meidän että asiakkaidemme odotukset kirkkaasti.”

  • ColorBurst 6
    ColorBurst 6
    ColorBurst 6:ssa yhdistyvät pyöreän kohdevalon klassinen ulkonäkö ja älykkään LED-tekniikan kaikki edut. Tämä pienikokoinen kohdevalo- ja seinänpesuvalaisin on koteloitu kestävään,...
  • ColorBlast 6 and 12
    ColorBlast 6 and 12
    Tehokkaat ColorBlast LED-valaisimet saavat aikaan rikkaat ja kylläiset värit sekä värimuutosefektit useisiin wall wash- ja valonheitinsovelluksiin. ColorBlastia suunniteltaessa on ...

Uskomattomia elämyksiä 
valaistuksen avulla

Tiimi

Renaissance-hotelli

Asiakkaan
verkkosivut

Livingprojects

Valaistussuunnittelijan
verkkosivut

Samankaltaiset asiakasesimerkit