Lisää brändejä

Vaatemyymälän valaistus

luo ainutlaatuisen sisustuksen

Bizuu Boutique
Varsova ja Poznan, Puola


Tutustu siihen, miten Bizuu-myymälät tekevät ostosten tekemisestä entistä helpompaa ja nautinnollisempaa myymälävalaistuksen avulla.
Bizuu-myymälä Puolassa luo ainutlaatuisia ostoselämyksiä Philipsin ledivalaistuksen ja AmbiScene-peilien avulla

Bizuun vaatteissa

tunnen viimeinkin olevani kuin oikea prinsessa"

 

-Weronika Ksiazkiewicz, näyttelijätär

Laadukas myymälävalaistus lisää näyteikkunan vaatteiden vetovoimaa – Philips
Nainen katsoo peilikuvaansa Philipsin AmbiScene-peilistä

Asiakkaan vaatimukset

 

Bizuun omistajat ovat luoneet omalla muotibrändillään todellisen menestystarinan. Heidän ensimmäinen myymälänsä oli kuitenkin hämärä ja ikävä, eikä siinä ollut näyteikkunoita. Bizuu tarvitsi valaistusratkaisun, joka tekisi oikeutta heidän upeille muotiluomuksilleen.

Philipsin myymälävalaistus valaisee Bizuu-myymälän tehokkaasti

Oikea valaistus 

 

Bizuu on puolalainen naisten muotibrändi, jonka ovat luoneet sisarukset Zuzanna Wachowiak ja Blanka Jordan. Bizuun luomuksia myydään Varsovan ja Poznanin myymälöissä, jotka ovat ulkonäköönsä panostavien naisten suuressa suosiossa. Koska Bizuu pyrkii vetoamaan brändillään muotitietoisiin kuluttajiin, myös myymälöiden sisustus ja tuotteiden esillepano ovat erittäin tärkeitä. Muotiala oli kuitenkin uusi aluevaltaus omistajille, joten aluksi he aliarvioivat valaistuksen merkityksen. Huomattuaan myymälöidensä olevan hämäriä ja ikäviä he ottivat yhteyttä Philipsiin paremman ratkaisun löytämiseksi.


Ledivalaistus osoittautui täydelliseksi ratkaisuksi. StyliD-valaisimilla loihdittiin yksilöllinen valaistus, joka luo miellyttävän ja kutsuvan ilmapiirin ja korostaa kauniita tuotteita. StyliD Compact -valaisimien monipuolisten asennusvaihtoehtojen ansiosta valaisimet voitiin asetella tarkasti siten, että ne tuovat vaatteiden parhaat puolet esiin ja kiinnittävät asiakkaiden huomion tuotteisiin. Puhtaan valkoiset ledivalot, jotka eivät koskaan näytä keltaisilta tavallisten valojen tapaan, luovat nykyaikaisen ja ylellisen tunnelman, jota asiakkaat...

 

Ledivalojen energiatehokkuuden ansiosta Bizuun vuosittainen energiankulutus putoaa arviolta noin puoleen perinteisiin valaistusratkaisuihin verrattuna.

Samankaltaiset asiakasesimerkit