Lisää brändejä

Sovituskoppien valaisimet:

tavoitteena tyytyväiset

asiakkaat

House of Fraser, Lontoo, Iso-Britannia  

 

Tutustu siihen, miten valaistus auttaa asiakkaita ostopäätösten tekemisessä.

Tim Hyde, House of Fraserin Oxford Streetin myymälän myymäläpäällikkö, kertoo myymälään asennetuista Philipsin valaistusratkaisuista.

Uuden
valaistusratkaisun ansiosta

voimme houkutella asiakkaita tehokkaammin ja luonnollisesti myös lisätä tuotteidemme myyntiä.”
Nainen valitsee sovitushuoneen juhlavalaistusasetuksen – Philips
Nainen katsoo peilikuvaansa Philipsin myymälävalaistuksessa

Asiakkaan vaatimukset

 

Laadukkaita vaatteita tarjoava House of Fraser halusi erottautua kilpailijoistaan. Jatkuvasti yleistyvän verkkokaupan puristuksessa se halusi myös tarjota asiakkailleen hyvän syyn saapua liikkeeseen kokeilemaan vaatteita henkilökohtaisesti.

Oikea valaistus

 

Peilien ympärillä olevat upotetut downlight-monimetallivalaisimet korvattiin riippuasennetuilla neliönmallisilla ledivalaisimilla. Seinävalaisimien asettelua muutettiin ja niihin vaihdettiin MASTER LED -lamput. Lisäksi CDM-downlight-valaisimet korvattiin pienikokoisilla StyliD-ledivalaisimilla. Sovitushuoneissa on nyt tasapainoisempi ja imartelevampi valaistus eikä lainkaan häikäiseviä valoja.

 

House of Fraser on edelläkävijä tarjotessaan sovitushuonevalaistusta, joka saa vaatteet näyttämään mahdollisimman kauniilta kantajansa yllä. Miellyttävä ilmapiiri ja huomiota herättävä tuotevalaistus takaavat, että ketjun lippulaivaliike pysyy askeleen edellä kilpailijoitaan.

Valaisevat tekstiilit

Väreissä ja valossa kylpevät seinät

Näytä tuote

Samankaltaiset asiakasesimerkit