Lisää brändejä

Valaistuksella vauhtia

autokauppaan

Autotalo Laakkonen,
Kuopio

 

Uusi myymälävalaistus antaa autoliikkeelle raikkaan ilmeen, ja värit hehkuvat luonnollisina. Miellyttävä ympäristö houkuttelee asiakkaita tutustumaan autoihin tarkemmin. Valoisa myymälä on myös osa positiivista, modernia yrityskuvaa.

Philipsin CoreLine Trunking valaisee myymälätilat

Vaadimme uudelta

valaistukselta

energiatehokkuuden lisäksi hyvää valaistustasoa, jotta myytävät ajoneuvot näyttäytyisivät parhaassa mahdollisessa valossa. Päädyimme Philipsin CoreLine Recessed ja CoreLine Trunking -valaisimiin urakoitsijan suosituksesta.”

 

- Markku Moilanen, autotalon johtaja.

Uusi valaistus antaa myymälälle raikkaan ilmeen.

Taustaa

 

Veljekset Laakkonen Oy:n Kuopion Kallantiellä sijaitseva autotalo on rakennettu vuonna 1998. Rakennuksen 4 200 m2:n tiloissa myydään, huolletaan ja maalataan autoja. Tiloja käyttää päivittäin noin 90 henkilöä, joista osa on asiakkaita ja osa henkilökuntaa. Autotalon myymälätiloissa tehtiin remontti, jonka yhteydessä uudistettiin myös valaistus. Ennen uudistusta tilaa valaisivat paljon energiaa käyttävät, ns. perinteiset loistelamppuvalaisimet.

Huollon toimistotilojen valaistus.

Ratkaisu

 

Uusia valaisimia valittaessa energiansäästö näytteli suurta roolia, mutta myös työviihtyvyydelle asetettiin painoarvoa. Tuotteiden ympäristöystävällisyys vaikutti sekin osaltaan valintaan. ”Vaadimme uudelta valaistukselta energiatehokkuuden lisäksi hyvää valaistustasoa, jotta myytävät ajoneuvot näyttäytyisivät parhaassa mahdollisessa valossa. Päädyimme Philipsin CoreLine Recessed ja CoreLine Trunking -valaisimiin urakoitsijan suosituksesta”, kertoo autotalon johtaja Markku Moilanen.

Uusia Philipsin CoreLine Recessed ja CoreLine Trunking -valaisimia asennettiin kolme metriä korkeaan myymälätilaan 1 500 m2:n alueelle. Uusi valaistus antaa myymälälle raikkaan ilmeen, ja värit hehkuvat luonnollisina. Miellyttävä ympäristö houkuttelee asiakkaita tutustumaan autoihin tarkemmin. Valoisa myymälä on myös osa positiivista, modernia yrityskuvaa. Laakkosen väki on tyytyväinen uudistuneeseen valaistukseen – sille asetetut tavoitteet täyttyivät, ja viihtyisässä tilassa on mukava työskennellä.

  • CoreLine Recessed
    CoreLine Recessed
    Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan saneeraus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energia- ja ylläpitokustan...
  • CoreLine Trunking
    CoreLine Trunking
    Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energia- ja ylläpitokustan...

Samankaltaiset Case Studyt