Lisää brändejä

Hoogeveen erottuu

edukseen

 

Hoogeveenin keskusta, 

Alankomaat

 

Tutustu siihen, miten kaupunkivalaistus erottaa Hoogeveenin keskustan ympäröivistä kaupunginosista  

Kanavan rannalla istuvat ihmiset nauttivat kauniista valaistuksesta

Philipsin toteuttama valaistussuunnitelma
antaa uudistetulle

Hoogeveenin keskustalle ainutlaatuisen kauniin ilmeen iltaisin.”

 

-Anno Wietze Hiemstra, Hoogeveenin kaupunginvaltuutettu

Hoogeveenin keskustan valaistut puut luovat kauniita varjoja

Asiakkaan vaatimukset

 

Hoogeveen on historiallinen ja kaunis kaupunki Drenthen provinssin eteläosissa. Se halusi uudistua alueen sykkiväksi sydämeksi, joten kaupunginvaltuusto ryhtyi toimiin tehdäkseen keskustasta houkuttelevamman sekä asukkaille että turisteille.

Oikea valaistus

 

"Nykyaikainen kaupunkivalaistus oli tärkeässä roolissa Hoogeveenin kiinnostavien arkkitehtonisten kohteiden ehostamisessa. Philips kehitti kaupungin kullekin alueelle räätälöidyn ratkaisun, joka tekee kohteista entistä kauniimpia ja auttaa myös kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa. Hoofdstraat-Noordin alueelle asennettiin CitySpirit Cone -katuvaloja katujen varsille. Alueen miellyttävä valaistus luo mukavan tunnelman kanavan rannoille ja takaa historiallisten julkisivujen näkyvyyden.

 

Rakennukset on valaistu ulkoapäin LEDline2-valaisimilla, jotka on upotettu katukiveykseen. Valot valaisevat rakennuksia miellyttävän pehmeällä valolla ja luovat mielenkiintoisia valon ja varjon leikkejä ilman häiritsevää häikäisyä.

 

Torin ja satamavallin koristeheijastevalot antavat alueelle satumaista tuntua. Ne saadaan aikaan katuvalotolppiin kiinnitetyillä UrbanScene-valoilla, jotka heittävät tyylikkäitä varjoja ympäröivien katujen pintaan. ”Minulla on vain positiivista sanottavaa tuloksista”, sanoo kaupunginvaltuutettu Anno Wietze Hiemstra. ”Historiallisten julkisivujen parhaat puolet näkyvät nyt myös pimeän laskeuduttua. Torin ja satamavallin kauniit heijasteet ovat myös erittäin tyylikkäitä.”  


Starsense-etähallintajärjestelmän ansiosta valoja voidaan himmentää ja hallita joustavasti. Lisäksi valot voidaan ottaa käyttöön täydellä kirkkaudella hätätilanteiden yhteydessä. Erinomaisen kestävyytensä ansiosta valot voivat myös olla päällä kauemmin vilkkaina päivinä ja juhlapyhinä.

  • UrbanScene
    UrbanScene
    UrbanScene on valikoima kokonaisvalaistusratkaisuja, joka sisältää valaisimia, valaisinpylväitä ja kiinnikkeitä. Valikoima koostuu viidestä erilaisesta valaisimesta, jotka yhtenäis...
  • LEDline² BCS710/713/716/719/722
    LEDline² BCS710/713/716/719/722
    LEDline² on korkealuokkainen lineaarinen valonheitin, jonka valo pyyhkii kohteen pintaa luoden vaihtuvan värisiä tehosteita ja saumattomia valoverhoja. Uuden valkoisen valon LUXEON...

Samankaltaiset asiakasesimerkit