Lisää brändejä

Tarkastele ja hallitse,

valaistustietoja

CityTouch, 
Siegburg, Saksa


Innovatiivisen ja paljon dataa sisältävän CityTouch-järjestelmän avulla Siegburgin kaupunki Saksassa asettaa valaistusresurssien hallinnan tehokkuuden, täsmällisyyden ja joustavuuden uudelle tasolle.
Hartung

CityTouch      

on tehnyt

työskentelystä paljon joustavampaa, sillä hallintaprosessit ovat aiempaa yksinkertaisempia ja läpinäkyvämpiä.”

 

- Jörg Hartung, katuvalaistuksen johtaja

hartung

Taustaa

 

Siegburgin kasvaessa katuvalaistuksesta on tullut tärkeä osa kaupungin ilmettä. Ennen vuotta 2014 Siegburgissa oli sekalainen julkinen valaistusinfrastruktuuri. Monet valopisteistä olivat vanhanaikaisia eivätkä täyttäneet energiatehokkuusvaatimuksia, eivätkä järjestelmän mahdollisuudet läpinäkyvään ja joustavaan tiedon keruuseen ja jakamiseen olleet riittävät. Oli selvästi tullut muutoksen aika.

hartung

Ratkaisu

 

Järjestelmän hallinnoijat voivat Philips CityTouchin avulla luoda tyyppiluetteloita, jotka yksinkertaistavat resurssien valintaa ja määrittämistä yksittäisille valopisteille. Pylväiden, valaisinten, lamppujen ja kiinnikkeiden tyyppiluettelot sisältävät kaikki usein sekä viimeksi käytetyt tyypit, teknisiä ja muita käyttäjän määritettävissä olevia tietoja. Tyyppiluetteloiden avulla järjestelmän käyttäjät voivat luoda ja tarkastella yksityiskohtaisia tietoja valaistusta koskevista toimintaprosesseista nopeimmalla ja helpoimmalla mahdollisella tavalla. Ne helpottavat myös laajoja havaitsemis- ja kunnossapitotehtäviä, kuten lampunvaihtoa.

Koska kaikki operatiiviset prosessit ovat huomattavasti aiempaa yksinkertaisempia ja läpinäkyviä, CityTouch on tehnyt kaupungin ja sähkölaitoksen yhteistyöstä paljon joustavampaa.

cmyk

CityTouch

 

CityTouch on ulkovalaistuksen ohjelmistoympäristö. Sen avulla voidaan valvoa ja hallita ulkovalaistuksen infrastruktuuria.

 

Lue lisää

Tehokas
valaistuksen hallinta 

Tiimi

Jörg Hartung  

Katuvalaistuksen johtaja; Lighting Rhein-Sieg Netz GmbH

Utility Rhein-Sieg-Netz

 

Franz Huhn

Siegburgin kaupunginjohtaja

Siegburgin kaupunki

Philips

CityTouch workflow –sovellus

Lue lisää

Samankaltaiset Case Studyt