Lisää brändejä

älykkäällä valaistuksella

vihreämpi kaupunki

Szczecinin ohjattava valaistus

Szczecin, Puola

 

Puolalainen Szczecinin kaupunki, jota kutsutaan "kelluvaksi puutarhaksi", hallitsee valaistusinfrastruktuuriaan CityTouch-ohjelmistolla ja LED-valaisimilla.

Szczecin city connects life with light

Kokonaisuutena
älykäs

valaistusjärjestelmä säästää kustannuksia valtavasti, jopa 70 %. Tämä on merkittävä tekijä Szczecinin älykaupunkiajattelussa.''

 

- Piotr Krzystek, Szczecin kaupunginjohtaja

Szczecin city connects life with light
Szczecin city connects life with light

Taustaa

 

Parantaakseen kaupungin kiinnostavuutta ja kilpailukykyä kunnan virkamiehet hankkivat rahoituksen hankkeelle. Tavoitteena oli korvata olemassa oleva katuvalaistus nykyaikaisella, ympäristöystävällisellä ja taloudellisella järjestelmällä.

Szczecin city connects life with light

Oikea valaistus

 

Yhteensä asennettiin 4 985 Luma-valaisinta, joista 1 888:aa hallitaan CityTouch connect -sovelluksella. Koska verkon yksittäisiä valopisteitä voi hallita ja niihin on tietoyhteys, entinen staattinen valaistusjärjestelmä muuntui älykkääksi käyttäjän tietokoneelta ohjattavaksi järjestelmäksi.

 

 • Leditekniikan käyttö vähentää sähkönkulutusta jopa 50 % aiempaan natriumvalaisinjärjestelmään verrattuna. CityTouchin avulla voidaan hallita lähes 2 000 valaisinta, joita voidaan joustavasti himmentää sään, liikennemäärän tai järjestettävien tapahtumien mukaisesti. Näin energiaa säästyy entisestään.
 • Valkoisen ledivalon ansiosta kaupunki näyttää öisin kauniimmalta ja on kirkkaammin valaistu, mikä lisää turvallisuudentunnetta.
 • Luma CityTouch -yhteensopivat valaisimet mahdollistavat automaattisen käyttöönoton ja paikannuksen sekä automaattiset vikailmoitukset olemassa olevan matkapuhelinverkon kautta. Niinpä monimutkaista ja työlästä prosessia, jossa kaikkien valaisimien tiedot lisätään ja tuodaan perinteiseen valaistuksenohjausjärjestelmään, ei tarvita.
 • CityTouch-ohjelmistoympäristön käyttöliittymä on intuitiivinen.
 • CityTouchin avulla kaupunki saa käyttöönsä kunkin valaisimen tilatiedot ja tiedot havaituista vioista. Huoltotiimeille voidaankin ilmoittaa vioista välittömästi, mikä tehostaa huollon toimintaa.
 • CityTouch connect -sovelluksen avulla päästään lisäsäästöihin, sillä se auttaa mittaamaan tarkasti energiankulutusta.
 • Luma
  Luma
  Luma on tievalaisin, joka erottuu selkeällä muotoilullaan. Se on tehokkaasti jäähdytetty, helppo asentaa ja vaatii vain vähän huoltoa, mikä tekee siitä oivallisen ratkaisun kaikenl...
city touch


CityTouch

CityTouch on ulkovalaistuksen ohjelmistoympäristö. Sen avulla voidaan valvoa ja hallita ulkovalaistuksen infrastruktuuria.

Näytä tuote

Samankaltaiset Case Studyt