Lisää brändejä

Kolme saarta,

yksi valaistusjärjestelmä

Satamavalaistus,

Teneriffa, Espanja

 

Santa Cruz de Tenerifen satamaviranomaiset hallitsevat kolmen saaren valaistusta samasta paikasta CityTouch-ohjelmistolla.

Port of Tenerife at night

Havaitsimme, että
CityTouch

on ihanteellinen ratkaisu ulkovalaistusjärjestelmän hallintaan."

 

-Santiago Yanes, valaistuksen hoitaja, Teneriffan satamat

Walking path at High Tech Campus lighted up with Philips outdoor lighting to increase safety in the night
Walking path at High Tech Campus lighted up with Philips outdoor lighting to increase safety in the night

Taustaa

 

Satamaviranomaiset hallitsevat kolmen saaren valaistusta samasta paikasta CityTouch-ohjelmistolla. Projektissa oli aluksi useita haasteita: 1. Valaistuksen hallinta kolmella saarella on hankalaa ja aikaavievää. 2. Haluttiin parantaa matkailijoille ja asukkaille tarjottuja palveluja. 3. Tavoitteena oli vähentää energiankulutusta. CityTouchin avulla kaikki nämä seikat on voitu ottaa huomioon.

Bridge at High Tech Campus start illuminating as the sun goes down

Ratkaisu

 

Sen jälkeen kun vanha valaistus on korvattu ledeillä ja CityTouch-ohjelmisto on otettu käyttöön, satamaviranomaiset ovat saavuttaneet 81 %:n energiansäästön. Kolmen saaren valoja voidaan nyt hallita tietokoneelta käyttäjän olinpaikasta riippumatta. Satamaviranomaiset voivat myös joustavasti mukauttaa valomäärät kunkin sataman tarpeiden mukaan. Korjausryhmiä ei myöskään enää tarvitse lähettää tarkastamaan tilannetta, sillä valot lähettävät automaattisesti viestin vastuuhenkilölle, jos ne tarvitsevat huoltoa.

CityTouch on ulkovalaistuksen ohjelmistoympäristö. Sen avulla käyttäjät voivat valvoa ja hallita julkista ulkovalaistusjärjestelmää. He voivat myös tallentaa, visualisoida ja analysoida valaisimen toimintaa koskevia historiallisia tietoja.

Samankaltaiset Case Studyt