Lisää brändejä

VTT Oulu, Suomi

Energiatehokas
piha-alueen ledivalaistus

VTTn piha-alueen valaistus, Oulu, Suomi

 

Energiatehokkaat ledit valaisevat VTT:n piha-alueen Oulussa

Philips ClearWay-valaisimet pysäköintialueella

Uskallan 

suositella

Philipsin tuotteita muillekin, jotka harkitsevat elohopealamppujen korvaamista muilla valonlähteillä.”

 

- Esa Halmetoja, kehityspäällikkö, Senaatti-kiinteistöt

Philips StreetSaver-valaisimet piha-alueeella

Taustaa

 

”Lähtökohtana oli löytää LED-valaisimet kaikkiin valaistustarpeisiin. Energiatehokkuus oli keskeisin kriteeri valaisinvalinnassa. Energiatehokkuuden ohella haettiin sekä ympäristösyistä poistettavien lamppujen korvaamista että kiinteistön imagon parantamista. Huomiota kiinnitettiin myös elinkaarikustannuksiin.”, kertoo Esa Halmetoja, Senaatti-kiinteistöjen kehityspäällikkö.

Viihtyisä ja turvallinen piha-alue

Ratkaisu 

 

Kohteen pääpositioihin valittiin PhilipsinClearWay- ja StreetSaver-ledivalaisimet. Kohteelta odotetaan laskelmien perusteella merkittäviä taloudellisia säästöjä ja myös CO2- päästöjen alenemista.”Valinta kohdistui näihin valaisimiin suurelta osin niiden erinomaisten sähkö- ja valaistusteknisten ominaisuuksien vuoksi. Luonnollisesti hinta ja energiakulutus olivat myös tärkeitä kriteerejä. Korkean laadun ohella annan arvoa tasalaatuisuudelle”, toteaa Esa Halmetoja Senaatti-kiinteistöiltä.

 

”Kiinteistön käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Koko rakennuksen ilme on uudistunut ja muuttunut aiempaa valoisammaksi. Myös itse olen tyytyväinen lopputulokseen, joka on tyylikäs ja sulautuu erinomaisesti ympäristöön. Vanhojen valaisimien häikäisevät valopisteet ovat nyt poissa, mikä on merkittävä viihtyvyyttä parantava tekijä. Lopputulos on ulkonäöllisesti jopa parempi kuin osasin odottaa”, summaa Halmetoja.

  • ClearWay
    ClearWay
    ClearWay on taloudellinen leditievalaisin, joka on kustannustehokas ratkaisu valaistuksen laadusta tinkimättä. ClearWay-valaisimen runko on vankkaa alumiinivalua ja sen lasi on kar...
  • StreetSaver
    StreetSaver
    Elohopealamppujen markkinoillesaattaminen EU-alueella on kielletty, ja vähitellen ne poistuvat markkinoilta kokonaan. Ledivaihtoehtomme tarjoavat energiatehokkaita ratkaisuja eloho...

Samankaltaiset Case Studyt