Lisää brändejä

Et enää

koskaan unohda,

minne pysäköit

P-Hämppi,
Tampere, Suomi


Lue, kuinka epäsuora valaistus helpottaa pysäköintiä P-Hämpissä
P-Hämpin eriväriset valot auttavat kävijöitä muistamaan, mihin he pysäköivät

Käyttäjät
ovat

kiitelleet meitä paljon. He ovat ihastelleet tätä uutta pysäköintihallia, josta on tullut todellinen nähtävyys Tampereella."

 

- Pasi Nevalainen, kiinteistöpäällikkö, Finnpark Oy

Philipsin pysäköintivalaistus mahdollistaa epäsuoran valaistuksen P-Hämpin pysäköintihallissa
Philipsin asentamat uudet valot luovat ainutlaatuista tunnelmaa P-Hämpin pysäköintihallissa

Asiakkaan vaatimukset

 

P-Hämpin omistajat halusivat luoda uudenlaisen pysäköintihallin. He halusivat valaistusjärjestelmän, joka tarjoaisi miellyttävän valaistuksen, saisi hallin näyttämään tilavalta ja olisi helppokäyttöinen. Valaistuksen täytyi myös olla tarpeeksi kirkas, jotta kamerat pystyvät lukemaan autojen rekisterikilvet. Olisiko ledivaloista tähän?

Philips ColorGraze PowerCore- ja Philips eW Graze Powercore -valaisimet tuovat väriä P-Hämpin kerroksiin

Oikea valaistus 


650 metriä pitkä ja kahteen kerrokseen jakautuva pysäköintihalli tarjosi ainutlaatuisia mahdollisuuksia koristevalaistukseen ja toiminnalliseen valaistukseen. Omistajat olivat myös kiinnostuneita ympäristöystävällisestä ledivalaistuksesta. Philips asensi pysäköintihalliin ColorGraze PowerCore- ja eW Graze Powercore -valaisimia, jotka tarjoavat miellyttävää epäsuoraa valaistusta.

 

"Halusimme luoda tähän maanalaiseen pysäköintihalliin epäsuoran valaistuksen vaikutelman”, sanoo Aihio-arkkitehtien Timo Meuronen, joka osallistui projektin suunnitteluun. ”Toisaalta valojen eri värit myös auttavat kävijöitä muistamaan paremmin, mihin he autonsa pysäköivät.”

 

Uudet valot luovat ainutlaatuisen tunnelman ja auttavat kävijöitä muistamaan, mihin he pysäköivät. Lisäksi valaistus täyttää myös toiminnalliset vaatimukset, sillä sen ansiosta kamerajärjestelmä kykenee lukemaan autojen rekisterikilvet. Ethernet-pohjainen valaistusjärjestelmän hallintaohjelmisto valvoo liikennettä hallissa ja säätää valaistusta sen perusteella, onko hallissa ihmisiä.

 

P-Hämppi on Euroopan ensimmäinen täysin ledivaloilla valaistu monikerroksinen pysäköintihalli. Energiatehokkaan pysäköintivalaistusjärjestelmän käyttöönotto on tuonut merkittäviä kustannussäästöjä.

  • ColorGraze QLX Powercore
    ColorGraze QLX Powercore
    Ohjattava Graze QLX Powercore on suunniteltu arkkitehtonisten, monikerroksisten rakennuksien valaisemiseen dynaamisella, huomiota herättävällä valolla. Valaisimen tuottama valo ulo...
  • eW Graze QLX Powercore
    eW Graze QLX Powercore
    Ohjattava eW Graze QLX Powercore on suunniteltu arkkitehtonisten, monikerroksisten rakennuksien valaisemiseen dynaamisella, huomiota herättävällä valolla. Valaisimen tuottama valo ...

Kuljettajien
ohjaaminen
valon avulla

Samankaltaiset Case Studyt