Lisää brändejä

Valoisa pysäköintialue

Philipsin TownGuide-valaisimilla

Huuhkajapuiston pysäköintialueen valaistus

 

Pysäköintialuetta valaisee nyt 25 TownGuide- valaisinta, jotka on asennettu kuuden metrin korkuisiin pylväisiin. Valaistusta ohjataan automaattisella DynaDimmer-himmennyksellä.

Hyvä valaistus luo turvallisuutta pysäköintialueelle.

Projekti

onnistui hyvin

ja valaistus on täsmälleen toiveiden mukainen."

 

- Jukka Utriainen / Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Philipsin ratkaisulla noin 50 %:n energiansäästö

Taustaa

 

Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri tarvitsi uuden pysäköintialueen Oulun yliopistollisen sairaalan työntekijöitä varten. Huuhkajapuiston pysäköintialue valmistui entiselle nurmikentälle syyskuussa 2015. Pysäköintialueelle mahtuu 274 autoa.

Energiatehokas valkoinen valaistus on myös turvallinen ja kaunis.

Ratkaisu

 

Valaistusratkaisussa päädyttiin Philipsin TownGuide-puistovalaisimiin. Malli esiteltiin tilaajalle, joka oli tyytyväinen valaisimen ulkonäköön, energiansäästöön ja ratkaisun tuomaan rahalliseen säästöön. Myös valonsäätömahdollisuus oli yksi valintaperusteista. TownGuide-valaisimilla on erinomainen valontuotto ja värintoisto. TownGuide-tuoteperheestä löytyy useita optiikkavaihtoehtoja, joiden joukosta löydettiin kohteeseen parhaiten soveltuva ratkaisu.

Pysäköintialuetta valaisee nyt 25 TownGuide-valaisinta, jotka on asennettu kuuden metrin korkuisiin pylväisiin. Valaistusta ohjataan automaattisella DynaDimmer-himmennyksellä jo tehtaalla esiasetetun himmennyksen mukaan – näin himmennysominaisuus oli heti käyttövalmis ilman erillisiä asetuksia. Valitulla DynaDimmer-vaihtoehdolla saavutetaan noin 50 %:n energiansäästö perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Tilaajan edustaja Jukka Utriainen on tyytyväinen uuteen pysäköintialueeseen. Projekti onnistui hyvin ja valaistus on täsmälleen toiveiden mukainen.

  • TownGuide Performer
    TownGuide Performer
    TownGuide Performer -tuoteperhe sisältää kolme kupuvaihtoehtoa: matala kartio, kupu ja perinteinen kartio. Kaikki versiot on saatavana joko kirkkaalla tai mattapintaisella kuvulla ...

Samankaltaiset Case Studyt