More brands from

Välitöntä valoa
hätätilanteissa

Holbaekin sairaala, Tanska

 

Tutustu siihen, miten valaistus parantaa ensihoitoa Holbækin sairaalassa Tanskassa.

 Tämä Holbaekin sairaalan odotushuone Tanskassa on valaistu Philipsin terveydenhuoltokäyttöön tarkoitetuilla uppovalaisimilla

Valon laatu on
parantanut

ledivalojen ansiosta. Lisäksi valot syttyvät nyt välittömästi täyteen tehoonsa. Tällä on suuri merkitys etenkin sairaalaympäristössä, jossa asiat tapahtuvat usein todella nopeasti."

 

- Henrik Jørgensen, sähkömies, Holbækin sairaala

 

Holbaekin sairaalassa Tanskassa on käytössä Philipsin terveydenhuoltokäyttöön tarkoitettuja uppovalaisimia

Asiakkaan vaatimukset

 

Ensihoitoa tarjoavan Holbækin sairaalan täytyy kyetä hoitamaan potilaita nopeasti. Se on yksi neljästä Sjællandin alueen ensihoitoa tarjoavasta sairaalasta, joka ottaa vastaan potilaita ympäri vuorokauden ja pelastaa usein ihmishenkiä. Voiko valaistus auttaa sairaalaa parantamaan hoidon laatua ja säästämään samalla energiaa?

Oikea valaistus 

 

Ensiavussa ja ensihoitoyksiköissä ongelmat hoidossa saattavat merkitä eroa elämän ja kuoleman välillä. Juuri tästä syystä ledivalaistus soveltuukin erinomaisesti sairaalakäyttöön, sillä sen käyttöikä on erittäin pitkä. Philips asensi sairaalan steriileihin hoitotiloihin 25 CoreView-ledivalaisinta, jotka paransivat näkyvyyttä huomattavasti. ”Valaistus on merkittävästi aiempaa parempi", kertoo hoitaja Helle Andersen. "Kaiken näkee entistä selvemmin, ja nyt näen lukea myös ilman laseja. Lisäksi valojen himmennysmahdollisuus on todella hyödyllinen."

 

Sairaalaan asennettiin myös CoreView- ja SmartForm-uppovalaisimia. Nämä innovatiiviset valaisimet tarjoavat hyvän näkyvyyden hoitohenkilöstölle. Lisäksi ne ovat energiatehokkaita, mikä tuo merkittäviä kustannussäästöjä. Leikkaussalin älykäs valaistusohjausjärjestelmä himmentää valoja ja tarvittaessa myös sammuttaa ne, jos salissa ei havaita liikettä. Tämä tuo tietysti lisäsäästöjä.

 

Nukutussaliin ja leikkaussaliin asennettiin T5-putkivalaisimia. Ne täyttävät tilan kirkkaalla ja tarkalla valolla, joka auttaa hoitohenkilöstöä keskittymään työhönsä. Uusi valaistus myös pienentää sairaalan energiankulutusta. T5-putkien käyttöikä on 24 000 tuntia ja ledivalojen jopa 50 000 tuntia, joten myös ylläpitokustannukset ovat merkittävästi pienemmät kuin aiemmin.

 

”Leikkaus- ja nukutussalin uudet valaistusratkaisut ovat huomattavasti aiempia energiatehokkaampia. Myös henkilökunta on erittäin tyytyväinen uuteen ratkaisuun, sillä se on miellyttävämpi potilaille eikä häikäise.”


-Søren S. Stage-Madsen, Højager Belysning

  • Smartform LED BBS460
    Smartform LED BBS460
    Uppoasennettavassa SmartFormissa todentuu Philipsin panostus yksinkertaisiin ja kestäviin ratkaisuihin. SmartForm-valaisinta on nyt saatavissa lediversiona. Erittäin monipuolisten ...
  • PowerBalance gen2
    PowerBalance gen2
    PowerBalance 2 on Philipsin energiatehokkain toimistostandardien mukainen ledivalaisin. Valaisin puolittaa energiakustannukset T5-ratkaisuun verrattuna, ja lisäksi sillä on pidempi...

Häiriötöntä
valaistusta

Tiimi

Sjællandin alue

Asiakas

Højager Belysning A/S

Projektin neuvonantaja

Samankaltaiset asiakasesimerkit