Lisää brändejä

Rakennuksista  

maamerkkejä

Phoenixin lastensairaala,
Arizona, Yhdysvallat


Tutustu siihen, miten värikäs sisävalaistus parantaa viihtyisyyttä Phoenixin lastensairaalassa.

 

Video, jossa esitellään Phoenixin lastensairaalan valaistusta

Vain Color Kinetics
tarjosi 

sellaista laatua, erikoistuotteita ja asiakaspalvelua, joita tarvitsimme visiomme toteuttamiseen.”

 

- Scott Oldner, Scott Oldner Lighting Design

nallea pitelevä tyttö

Asiakkaan vaatimukset


Phoenixin lastensairaalassa tehtiin merkittävä remontti. Tähän 538 miljoonaa dollaria maksaneeseen uudistusprojektiin kuului myös rakennuksen valaiseminen siten, että se toivottaa kävijät tervetulleeksi ja näkyy kauas kaikkiin suuntiin. Sisätiloihin pyrittiin luomaan valaistusratkaisuja, jotka ilahduttavat potilaita ja kävijöitä vaikeiden hoitojen aikana.
Philipsin valoilla valaistu vastaanottoalue Phoenixin lastensairaalassa

Oikea valaistus 

 

 

Sairaalakäynnit eivät yleensä ole miellyttäviä lapsille ja heidän perheilleen. Juuri tästä syystä sairaalan johto halusi luoda sisustusratkaisun, joka ilahduttaisi potilaita ja veisi ajatuksia pois ikävistä asioista. Alkuperäiseen suunnitelmaan sisältyi sisätilojen seinäsuihkulähde, mutta kalleutensa vuoksi se oli korvattava vaihtoehtoisella ratkaisulla. Tässä auttoivat iColor Cove MX Powercore -valaisimet, jotka luovat vesimäisiä valotehosteita sinisen ja sinivihreän eri sävyissä.


Aulaan ja käytäville asennettiin muitakin valaisimia, jotka luovat iloista tunnelmaa. Samoilla iColor Cove MX Powercore -valoilla loihditaan eloisia värejä, jotka piristävät sairaalan ilmapiiriä. Ja kuten arvata saattaa, lopputulos on kaikkea muuta kuin perinteisen tylsä sairaalaympäristö.


Myös sairaalan julkisivu sai samanlaisen värikkään käsittelyn. Ajatuksena oli muuntaa rakennus positiivisuutta säteileväksi majakaksi budjetti ja kestävän kehityksen vaatimukset huomioiden. Rakennuksen kaunista arkkitehtuuria korostettiin iColor Accent Powercore -valojen taiteellisella ja animoidulla valaistuksella. Pitkät valonauhat laskeutuvat rakennuksen edustalle ja yhdistyvät aulassa näkyviin näyttöihin.


Sairaala tarjoaa nyt eloisia värejä sekä taianomaisia värinäytöksiä kävijöiden ja potilaiden piristykseksi.

  • iColor Accent MX Powercore
    iColor Accent MX Powercore
    iColor Accent MX Powercore on putkimainen suorakatselu-LED-valaisin, jolla voidaan luoda pitkiä värillisiä valojonoja ja värinvaihtotehosteita. Resoluution säätömahdollisuuden ansi...
  • iColor Cove MX Powercore
    iColor Cove MX Powercore
    Tehokkaat iColor Cove MX Powercore -ledivalaisimet tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet syvennysten ja muiden korostettavien tilojen valaistukseen eloisalla valolla. iColor Co...

Samankaltaiset asiakasesimerkit