Lisää brändejä

Kuninkaallisen

sisäänkäynnin luominen

 

Meydanin VIP Bridge & Royal Bridge, Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

 

Tutustu siihen, miten ledivalaistus toivottaa VIP-vieraat tervetulleeksi Meydanin silloilla

Philipsin ulkovalaistusjärjestelmillä toteutettuja huoltovapaita ulkoratkaisuja

Valaistus muutti
Meydanin sillan

upeaksi maamerkiksi, joka näkyy kilometrien päähän.”
Dubaissa sijaitsevat Meydanin sillat on valaistu Philipsin siltavalaistusratkaisuilla
Philipsin ulkovalaistusjärjestelmillä toteutettuja huoltovapaita ulkoratkaisuja

Asiakkaan vaatimukset

 

Meydanin silta on arkkitehtoninen ihme. Se yhdistää Meydanin hotellin valtatiehen – ja sen kaarevia aaltomuotoja ja ihastuttavaa arkkitehtuuria ihailevat miljoonat ihmiset vuosittain. Voiko valaistus muuntaa sillan nykyaikaiseksi maamerkiksi maaliskuussa järjestettävään Dubai World Cup -laukkakisaan mennessä?

Väriledivalot tuovat häikäiseviä tuloksia Dubain Meydanissa

Oikea valaistus

 

Meydanin silta ja sen pienempi sisarsilta – Royal Bridge – ovat tärkeitä maamerkkejä Meydanin kaupungissa. Kuninkaallisen perheen jäsenet ja muut VIP-vieraat kulkevat niitä pitkin laukkaradalle vuosittain järjestettävän Dubai World Cup -laukkakisan aikana. Philips palkattiin valaisemaan Meydanin silta kuninkaalliselle arvolle sopivalla tavalla sekä arkkitehtonisesti mahdollisimman näyttävästi.

 

Erityisvaatimuksena oli sillan valaiseminen sinisellä valolla ja siten, että valaistusjärjestelmä ei juuri vaatisi huoltotoimia. Tätä tarkoitusta varten räätälöimme eColor Graze Powercore -valaisimiin siniset ledilamput.
Tarkkojen analyysien perusteella tulimme siihen tulokseen, että tämä noin 60-senttinen tuote soveltuu täydellisesti sillan aaltomaiseen muotoiluun.

   

Sillasta tyylikkäine valaisimineen on tullut upea maamerkki, joka näkyy kilometrien päähän. Sininen valo täydentää ja korostaa sillan ainutlaatuista muotoilua saumattomasti jatkuvine valokaarineen.


Toteutettuamme Meydanin sillan valaistuksen meitä pyydettiin tekemään sama myös Royal Bridgelle. Philips toteutti samanlaisen valaistusjärjestelmän asennuksineen kuudessa viikossa.

  • eColor Graze MX Powercore
    eColor Graze MX Powercore
    Ohjattava eColor Graze MX Powercore on suunniteltu arkkitehtonisten, monikerroksisten rakennuksien valaisemiseen dynaamisella, huomiota herättävällä valolla. Valaisimen tuottama va...

Samankaltaiset asiakasesimerkit