Lisää brändejä

Vanhasta tehtaasta kuoriutui

upea maamerkki

 

Toffee Factoryn valaiseminen Newcastlessa


Entinen ränsistynyt tehdas on nykyään elävä yritys- ja kulttuurikeskus.
Toffee Factory – valaistustapaustutkimus – Philips Valaistus

Toffee Factoryn   valaistus

on upea, minkä ansiosta se näyttää todella kauniilta pimeän saavuttua. Sen vanha savupiippu loistaa pimeässä ja mainostaa Newcastlen ja Gatesheadin myöhäisillan kulttuuritapahtumaa, The Late Show’ta.”
Mies hymyilee Toffee Factoryn luona
kaksi ihmistä istumassa Toffee Factoryn edessä

Asiakkaan vaatimukset

 

1950-luvulla hylätty entinen toffeetehdas oli jo saanut purkutuomion, kun Newcastlen kaupunki päättikin muuttaa sen laadukkaiksi toimistotiloiksi. Miten tylsästä silmätikusta saataisiin luotua maamerkki, joka houkuttelee uusia yrityksiä alueelle?

Philipsin valoilla valaistu silta

Oikea valaistus

 

"Viktoriaanisen tylsä tiiliverhoiltu Toffee Factory kaipasi kipeästi hieman väriä, joten asensimme lineaarisia Philips ColorGraze- ja ColorReach-valonheittimiä tehtaan neljän holvikaaren ja maamerkkinä toimivan savupiipun ympärille. Näissä valaisimissa käytetään RGB-järjestelmää, jolla voidaan tuottaa käytännössä mikä tahansa spektrin väri. Koska valo loistaa ylöspäin seiniltä, rakennus hehkuu nyt elävissä väreissä kilometrien päähän.

 

Valoja ohjataan Philips PowerControl -järjestelmällä, johon on ohjelmoitu dynaamisia väriohjelmia. Värejä voidaan vaihtaa niin usein kuin halutaan, ja lisäksi niiden kirkkautta voidaan säädellä enimmäiskirkkaudesta täyteen himmennykseen. Joustavan hallinnan ansiosta rakennuksen omistajat voivat helposti muokata valaistusta eri tilaisuuksia varten.


Päärakennus on valaistu valkoisilla eW Graze PowerCore -valonheittimillä, jotka valaisevat seiniä alhaalta päin luoden vaikuttavan tunnelman. Nämä tehokkaat ja elävät valot saavat Toffee Factoryn erottumaan kauniin hehkuvana taivaanrannassa..."

  • ColorGraze QLX Powercore
    ColorGraze QLX Powercore
    Ohjattava Graze QLX Powercore on suunniteltu arkkitehtonisten, monikerroksisten rakennuksien valaisemiseen dynaamisella, huomiota herättävällä valolla. Valaisimen tuottama valo ulo...
  • ColorReach Powercore gen2
    ColorReach Powercore gen2
    Tyylikkäässä ColorReach Powercoressa yhdistyvät kaikki ledipohjaisen valaistuksen ja ohjauksen edut. Se on ensimmäinen ledivalaisin, joka on tarpeeksi tehokas valaisemaan suuria ar...

Samankaltaiset asiakasesimerkit