Lisää brändejä

Los Angeles on

uranuurtaja

älykkässä valaistuksessa

CityTouch LA
Los Angeles, Yhdysvallat


Philips CityTouchin avulla Los Angeles hallitsee langattomasti yli 100 000 katuvalaisinta tehdäkseen kaupungista entistä viihtyisämmän.
90 seconds video about Ed Ebrahimian

Tämä tekniikka

helpottaa

elämäämme kovasti. Asennamme sen ja voimme keskittyä olennaiseen."

 

- Ed Ebrahimian, kaupungin katuvalaistustoimiston johtaja

90 seconds video about Ben Ferrari

Taustaa

 

Los Angelesin 215 000 katuvalaisinta käsittää 400 tyyppiä, ja ne kattavat yli 12 000 kilometriä katuja ja teitä. Kunnossapito on perinteisesti tehty ryhmissä, jotka partioivat öisin löytääkseen vikapaikat, sekä kansalaisten soittoihin perustuen. Toimisto käsitteli 40 000 vikailmoitussoittoa vuodessa. Oli löydettävä uutta tekniikkaa, joka parantaisi asiakaspalvelua, ihmisten turvallisuuden tunnetta ja kaupungin viihtyisyyttä.

CityTouch safety

Ratkaisu

 

Koekäytettyään useiden eri toimittajien järjestelmiä katuvalaistuksen johtaja Ed Ebrahimian valitsi Philips CityTouchin, "parhaan tuotteen alhaisimpaan hintaan".CityTouchin ominaisuuksia, jotka auttoivat Ebrahimianin päätöksessä, ovat muun muassa etävalvonta, automaattinen ilmoitus katkoista ja muista tapahtumista, helppo asennus ja käyttöönotto, täsmällinen tieto valaistuslaitteista, integraatio toimiston olemassa oleviin hallintajärjestelmiin sekä toimintavarmuus pitkälle tulevaisuudessa palveluna toimitettavan ohjelmiston kautta.

 

CityTouch on ulkovalaistuksen ohjelmistoympäristö. Sen avulla käyttäjät voivat valvoa ja hallita julkisen ulkovalaistuksen infrastruktuuria. He voivat myös tallentaa, visualisoida ja analysoida valaisimen toimintaa koskevia tietoja.

cmyk

CityTouch

 

CityTouch on ulkovalaistuksen ohjelmistoympäristö. Sen avulla voidaan valvoa ja hallita ulkovalaistuksen infrastruktuuria.

 

Lue lisää

Tiimi

Ed Ebrahimian  

Valaistustoimiston johtaja

Los Angelesin kaupunki

Bureau of Street Lighting

 

Philips

Philips CityTouch

Lue lisää

Samankaltaiset Case Studyt