Lisää brändejä

Näe enemmän,

tuhlaa vähemmän

Palencia,

Espanja

 

Tutustu siihen, miten kaupunki on parantanut viihtyisyyttä sekä pienentänyt ylläpitokustannuksia, energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä.

Palencian valaistut kadut pimeällä

Intelligentcity on innovatiivinen

valaistusratkaisu, jolla voidaan optimoida julkinen valaistus esimerkiksi asuinviihtyisyyden, turvallisuuden ja energiatehokkuuden kannalta sekä ylläpitokustannuksia pienentämällä."
Mies ja lapsi pelaavat korttia palencialaisella kadulla, joka on valaistu Philipsin valaistuksella
Ihmisiä kävelemässä öisellä palencialaisella kadulla, jossa on Philipsin katuvalaistus

Asiakkaan vaatimukset

 

Palencian vanhentunut katuvaloverkosto oli kallis ja tehoton. Lisäksi sen värintoisto oli heikko ja hiilidioksidipäästöt suuria. Vaikka katuvaloverkosto kävikin kaupungille kalliiksi, sillä itsellään ei ollut varaa uusia 11 000:ta katuvaloa.

Philips valaisi Palencian kaupungin

Oikea valaistus 

 

Palencian kaupunki haki edullista ratkaisua valaistusjärjestelmänsä uudistamiseen, joten se kääntyi ESCO-ohjelmaan kuuluvan Clece-energiayhtiön puoleen. Koska ESCO-ohjelma kattaa uudistusprojektin alkukustannukset, Palencia pystyy maksamaan investoinnin säästöillä, joita uusi valaistusjärjestelmä tuo.

 

Uudistusprojekti aloitettiin asentamalla 3 139 uutta valaisinta vanhojen tilalle. Kaupungin pääteille ja -kaduille valittiin energiatehokkaat LUMA-ledivalot, asuinalueille Selenium-ledivalot ja vanhaankaupunkiin Villa-ledivalot. Valaisimet yhdistettiin Starsense RF -ohjauskeskittimillä CityTouch-ohjausohjelmistoon, mikä mahdollistaa valaistuksen etähallinnan alueittain.

 

Uusi ja vanha järjestelmä eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Pienemmän energiankulutuksen ansiosta kaupunki voi nauttia merkittävistä taloudellisista ja ympäristönsuojelullisista eduista. CityTouchin avulla se voi puolestaan hallita helposti eri alueiden valaistustasoja. Uudet valaisimet tarjoavat erittäin laadukasta valoa sekä erinomaisen värintoiston, mikä lisää turvallisuudentunnetta ja valaistuksen miellyttävyyttä. Projektin ansiosta Palencian kaupunki on entistä viihtyisämpi sekä asukkaiden että turistien silmissä.

  • Luma
    Luma
    Luma on tievalaisin, joka erottuu selkeällä muotoilullaan. Se on tehokkaasti jäähdytetty, helppo asentaa ja vaatii vain vähän huoltoa, mikä tekee siitä oivallisen ratkaisun kaikenl...
  • Selenium LED
    Selenium LED
    Selenium LED on kustannustehokas tievalaisin, jolla on yli 60%:n energiansäästö perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Valaisimen yksinkertainen pyöreä muoto sulautuu hyvin ympärist...
CityTouch

CityTouch

Tuo uutta eloa kaupunkiisi. Hallitse kaupunkivalaistusta joustavasti, dynaamisesti ja vaivattomasti.

Näytä tuote

Entistä

viihtyisämpi

kaupunkiympäristö

Tiimi

Palencian kaupunki

Asiakas

Raquel López

Projektin johtajat – Philips

Gabriel Rubí

Projektin johtajat – Palencian kaupunki

Jaime Pontigo

Projektin johtajat – Clece

Samankaltaiset asiakasesimerkit