Lisää brändejä

Edukseen erottuva

työpaikka

Cisco Toronto WaterPark Place,
Toronto, Kanada

 

RBC Waterpark Place III:ssa Torontossa sijaitsee Ciscon Kanadan päätoimipaikka. Philips Lightingin älykäs valaistusjärjestelmä luo uusinta uutta edustavan työtilan työntekijöille ja tarjoaa tiloista huolehtiville selkeän näkymän toimintoihin.

Connected office lighting solution – Cisco Toronto office –Philips Lighting-2

Ohjattavan

valaistuksen

mahdollisuudet ovat loputtomat. Järjestelmässä on valtavasti mahdollisuuksia, joita emme ole vielä edes tutkineet.''

 

- Richard Lees, projektipäällikkö, liikekiinteistö- ja sijoituspalveluyritys CBRE Limited

Connected office lighting solution – Cisco Toronto office –Philips Lighting-3
Connected office lighting solution – Cisco Toronto office –Philips Lighting-3

Taustaa

 

Cisco tarvitsi nelikerroksiseen toimistoonsa valaistusratkaisun, joka sopii rakennuksen nykyaikaiseen ja älykkääseen työympäristöön. Tavoitteena oli asentaa järjestelmä, joka optimoi rakennuksen suorituskyvyn ja auttaa työntekijöitä saavuttamaan parhaan työmukavuuden.

Connected office lighting solution – Cisco Toronto office –Philips Lighting-4

Oikea valaistus

 

Waterpark Placessa oleva Philipsin ohjattava älykäs valaistusjärjestelmä liittyy saumattomasti Ciscon Power-over-Ethernet (PoE) -tekniikkaa käyttävään IT-arkkitehtuuriin.Ohjattavat valaisimet ovat portti dataan, energiansäästöön, kestävyyteen ja käyttömukavuuteen. Ne yhdistyvät rakennuksen tietoverkkoon ja ovat yksilöllisesti tunnistettavissa IP-osoitteella, minkä ansiosta niitä voidaan valvoa, hallita ja ohjata yksittäin.

Jokainen valopiste lähettää ja vastaanottaa dataa, jonka avulla voidaan seurata läsnäolotietoja, lämpötilan muutoksia jne., ja työntekijät voivat mukauttaa työtilojensa valaistuksen henkilökohtaisiin mieltymyksiinsä. Kaiken kaikkiaan järjestelmä tarjoaa parhaan mahdollisen valaistuksen, parantaa hallittavuutta ja antaa Ciscolle mahdollisuuden vähentää toimistotilojensa energiankulutusta.

Rakennus valittiin innovatiivisimmaksi työpaikaksi CoreNet-tapahtumassa, jossa jaetaan palkintoja ja tunnustuksia kiinteistöalan käytännöille. Waterpark Place on vain ensisilmäys niihin työympäristöihin, joita Philips ja Cisco tuovat toimistorakennuksiin kaikkialla maailmassa.

Connected office lighting solution – Cisco Toronto office –Philips Lighting-4

Enemmän kuin

valaistusta

Tiimi

CBRE

Kiinteistökehitys

Cisco

IT-infrastruktuuri

Philips Lighting

Toimiston älykäs valaistusjärjestelmä

Samankaltaiset Case Studyt