Lisää brändejä

Espoo, Suomi
Derby

Business Park

Toimistotiloissa valaistuksella
on suuri merkitys työhyvinvoinnille

 

Derby Business Park on rakennettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen täyttämään kansainvälisen LEED-sertifiointijärjestelmän ympäristökriteerit.

Toimistotiloissa valaistuksella on suuri merkitys työhyvinvoinnille

Philipsin 

tuotteiden

ulkonäkö ja valontuotto vastasivat odotuksiamme.”

 

-Alpo Mäkinen, SRV Rakennus Oy

Henkilöstön ruokatilat ovat valoisat ja avarat

Taustaa

 

Derby -rakennuksen suunnittelussa SRV asetti energiatehokkuus- ja ympäristötavoitteet korkealle heti alussa, jo ennen päätöstä hakea kiinteistölle LEED Gold -ympäristösertifikaattia. Valstuksessa tämä tarkoittaa sitä, että valot eivät pala silloin, kun työpisteessä ei ole ketään paikalla. Valaistusvoimakkuuden tuli myös säätyä ulkoa tulevan luonnonvalon mukaan.

Valaistus säätyy päivänvalon mukaan

Ratkaisu 

 

Philips valittiin toimittajaksi projektiin, koska Philips-tuotteiden ominaisuudet vastasivat energiatehokkuudelle ja ulkonäölle asetettuja kriteereitä.Valaisimet täyttivät häikäisylle asetetut vaatimukset ja valontuotto käytettyyn tehoon nähden oli vaihtoehdoista paras. Valaistus ja uudet toimitilat on otettu hyvin vastaan – ratkaisu on vastannut odotuksia. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on tunnettu, laajasti käytössä oleva rakennusten ympäristöluokitus. Sertifioinnissa rakennusprojektia arvioidaan kuudella eri kriteerillä: kestävä maankäyttö, tehokas vedenkäyttö, energian käyttö, materiaalien valinta ja kierrätys, sisäilman olosuhteet ja innovaatiot suunnitteluprosessissa. Näillä toimenpiteillä tähdätään rakentamisen ja rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen.

  • SmartForm TBS417
    SmartForm TBS417
    Upotettava SmartForm-tuoteperhe korostaa Philipsin panostusta yksinkertaisuuteen ja kestävyyteen. Neliön- ja suorakaiteenmuotoisissa moduulivalaisimissa voidaan käyttää MASTER TL5 ...
  • Smartform LED BBS460
    Smartform LED BBS460
    Uppoasennettavassa SmartFormissa todentuu Philipsin panostus yksinkertaisiin ja kestäviin ratkaisuihin. SmartForm-valaisinta on nyt saatavissa lediversiona. Erittäin monipuolisten ...

Samankaltaiset Case Studyt