Lisää brändejä

Toimistotyö ja ohjattava

älykäs valaistus

The Edge, Amsterdam, Alankomaat


Philipsin uudella älykkäällä valaistuksella The Edgeen on luotu miellyttävä, tuottava ja kestävää kehitystä tukeva ympäristö.
The Edge-IT & Innovations-Philips Lighting

Innovatiivisuus
on meille

ensiarvoisen tärkeää, ja haluamme nostaa tietojen analysoinnin uudelle tasolle etsittäessä yksityiskohtaista tietoa toimistotilojen käytöstä. Sen avulla näemme, miten voimme vähentää rakennusten hiilidioksidipäästöjä ja luoda ympäristöystävällisemmän maailman.


- Eric Ubels, tietohallintojohtaja Deloitte

The Edge-Connected Lighting for offices-Philips Lighting
The Edge-Connected Lighting for offices-Philips Lighting

Taustaa

 

The Edge on innovatiivinen 40 000 m2:n toimistorakennus, jossa on useita vuokralaisia. Se sijaitsee Amsterdamissa Zuidasin toimistoalueella. Suunnittelun päätavoitteena oli luoda työntekijöille intuitiivinen, miellyttävä ja tuottava ympäristö, joka myös inspiroi kestävän kehityksen huomioon ottavaa suunnittelua kaikkialla maailmassa.

The Edge-Connected Lighting for offices-Philips Lighting

Ratkaisu

 

OVG:n ja Deloitten kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön tuloksena Philips Lighting toimitti ohjattavan valaistusjärjestelmän, joka käyttää uusinta tekniikkaa parantamaan avokonttorien joustavuutta.Ratkaisun ansiosta työntekijät voivat mukauttaa työtilojensa valaistusta ja lämpötilaa älypuhelinsovelluksella. Tämän lisäksi kiinteistöpäälliköt saavat reaaliaikaista tietoa rakennuksen käytöstä ja toiminnoista. Näiden tietojen avulla kiinteistöpäälliköt voivat sekä tehostaa rakennuksen käyttöä että vähentää sen hiilidioksidipäästöjä.

Järjestelmässä on lähes 6 500 ohjattavaa ledivalaisinta, jotka luovat rakennuksen 15 kerrokseen digitaalisen katon. 3 000 valaisimeen on integroitu tunnistimet, joita käytetään Philips Envision -valaistuksenohjausohjelmiston kanssa, ja järjestelmä kerää, tallentaa, jakaa ja välittää niiden avulla tietoja koko valaistussa tilassa.

Kiinteistöpäälliköt voivat ohjelmiston avulla visualisoida ja analysoida tietoja, seurata energiankulutusta ja tehostaa huoltotoimintoja.

Katso lisää videoiltamme The Edge story

Henkilökohtainen ohjaus

Personal control

Kestävä innovaatio

Sustainable innovation

Kiinteistönhallinta

Facility management

Ota yhteyttä

 

Haluatko lisätietoja The Edgen teknologiasta ja ratkaisuista? Lähetä meille sähköpostia!

 

Ota yhteyttä

Contact us

Johtajuutta
älykkäällä valaistuksella

Tiimi

OVG Real Estate

Asiakas

Ron Bakker, Lee Polisano, PLP Architecture, OeverZaaijer

Arkkitehdit

Babette Bouman, Laura Atsma, Rick Rijksen, Fokkema & Partners

Sisustusarkkitehdit

Deerns

Suunnittelijat

Samankaltaiset Case Studyt