Lisää brändejä

Erinomaista näkyvyyttä
luovasti

Pentagon Design,   

Helsinki, Suomi  

 

Lue, kuinka Pentagon Design luo tuottavia työtiloja nykyaikaisen toimistovalaistuksen avulla 

Pentagon Designin kokoushuoneen Philips-ledivalaistus edistää luovuutta

Sekä vierailijat että käyttäjät
ovat vaikuttuneita

toimitilojemme valaistusratkaisuista. Valaisimet sointuvat hyvin yhteen rakennuksen arkkitehtuurin kanssa. Joustavuutensa ja yksinkertaisuutensa ansiosta ratkaisut ovat myös erittäin helppokäyttöisiä. Tämä muotoilun merkkivuosi edistää luovuutta, mutta oikea valaistus on myös ratkaisevan tärkeää tuotteidemme houkuttelevuuden parantamiseksi."

 

- Anu Latvala, Pentagon Design

Pentagon Designin työntekijät nauttivat Philipsin uudesta ledivalaistuksesta
Philipsin nykyaikainen toimistovalaistus valaisee Pentagon Designin toimistoja, kokoushuoneita ja taukotiloja

Asiakkaan vaatimukset

 

Innovaatio ei ole mikään kirosana Pentagon Designille. Kun tämä muotoilun edelläkävijöihin lukeutuva yritys muutti uusiin toimitiloihinsa, se halusi nykyaikaisen valaistusjärjestelmän, joka edistäisi luovuutta. Voisiko Philips tarjota ratkaisun, joka auttaisi työntekijöitä toimimaan entistä luovemmin?

Oikea valaistus

 

Pentagon Designin uudet toimitilat sijaitsevat vanhassa hattutehtaassa, joka remontoitiin toimistotiloiksi sopivasti vuonna 2012, kun Helsinki vietti maailman muotoilupääkaupunkivuottaan. Suuri avotoimisto ilmavan korkeine kattoineen tarjosi monia mahdollisuuksia miellyttävän työympäristön luomiseen. Yritys halusi nykyaikaisen, helposti muokattavissa olevan toimistovalaistusratkaisun, jonka avulla tuotteita ja muotoilusuunnitelmia voitaisiin arvioida tarkasti.

 

Korkeisiin avotoimistotiloihin loihdittiin uutta henkeä eW Blast Powercore -valaisimilla. Niiden 4 000 K:n värilämpötila luo puhtaan valkoista hehkua tilan pinnoille, kalusteille ja muille sisustuselementeille. Työtasojen yläpuolelle asennettiin riveihin myös Celino-ledivalaisimia, jotka tarjoavat puhdasta ja häikäisemätöntä valoa. Pienempiin kokoushuoneisin valittiin tehokkaat ja tyylikkäät Lumistone-valaisimet.

 

Valoja hallitaan DALI-ohjausjärjestelmällä, jonka avulla käyttäjät voivat himmentää valoja helposti. Ohjausjärjestelmä myös säätelee valaistusta automaattisesti päivänvalon mukaan. Tämän ansiosta keinovaloa ei käytetä enempää kuin on tarpeen, joten energiaa ei kulu turhaan. Suuremmissa kokoushuoneissa käyttäjät voivat hallita valon kirkkautta ja väriä yhdellä painalluksella.

 

Valmis valaistuskonsepti hyödyntää sekä Pentagonin omaa muotoiluosaamista että Philipsin uusimpia valaistusinnovaatioita.

 • LumiStone SP520P/SP522P/SP524P/SP526P
  LumiStone SP520P/SP522P/SP524P/SP526P
  Käyttämällä tyylikkäitä, suorityskykyisiä valaisimia voidaan toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin luoda miellyttävä, kutsuva ilmapiiri.LumiStone on ledivalaisin,...
 • Celino LED BCS680
  Celino LED BCS680
  Celino on monipuolinen ja optisilta ominaisuuksiltaan erinomainen valaisinsarja, joka ilmentää markkinoiden suuntausta kohti yhä pienempiä valaisimia ja arkkitehtonista integraatio...
 • eW Blast Powercore
  eW Blast Powercore
  eW Blast Powercore on LED-valaisin, joka tuottaa tehokasta valkoista pesuvaloa kuluttaen vähemmän energiaa kuin vastaavat muut kuin LED-valaisimet. Valaisimessa on suuri valikoima ...

Samankaltaiset Case Studyt