Lisää brändejä

Varastovalaistus

Varastotoiminta
pois varjoista
 

Axron varasto,
Hampuri, Saksa


Lue, miten Axro paransi työolosuhteita ja sai aikaan säästöjä toimintakustannuksissa valaistuksen avulla.
Uusi hallittu ledivalaistusratkaisu tuo merkittäviä säästöjä AXROn logistiikkatoimintaan Hampurissa

Varastossamme varastoidaan   yli 6 000:ta

kulutustuotetta, joten sen on toimittava tehokkaasti – tämä pätee myös valaistukseen. Valitsimme ledivalaistuksen useista syistä, ennen kaikkea siksi, että Maxos-ledivalot tarjosivat erittäin energiatehokkaan ja joustavan valaistusratkaisun."

 

-Steffen Genz, projektipäällikkö, AXRO GmbH

Philipsin tarjoama korkeaerkkerinen valaistus ja parhaat valaistusohjausjärjestelmät
Philipsin teollisuusvalaistusratkaisulla valaistu varasto

Asiakkaan vaatimukset

 

Axron vanhentunut valaistusjärjestelmä aiheutti monenlaisia ongelmia. Korkeiden hyllyjen käyttö oli rajoitettua riippuvalaisimien vuoksi – ja ne vaurioituivat usein, kun kuormalavoja nostettiin korkealle.

 

Lisäksi vähäinen valo joissain varaston osissa vaikeutti tuotetietojen lukemista. Axron täytyi myös pienentää hiilidioksidipäästöjään saadakseen tukea Hampurin kaupungilta. Siksi valaistusjärjestelmä oli uusittava.

Philipsin tarjoama korkeaerkkerinen valaistus ja parhaat valaistusohjausjärjestelmät

Oikea valaistus 

 

Axro on tuotejakeluun ja jälleenmyyntiin erikoistunut yritys, jonka palvelut kattavat useiden eri valmistajien merkkilaitteet, tulostusmusteet ja väriaineet sekä laitteiden alkuperäiset varaosat. Axron 20 vuotta vanha varaston valaistusjärjestelmä, joka perustui ripustettaviin loistelamppuihin, korvattiin Maxos-ledilampuilla.

 

Uudet valaisimet asennettiin suoraan kattoon, minkä ansiosta ylähyllyjen kuormalavat eivät enää riko niitä. Lisäksi kirkkaat uudet valot paransivat varaston näkyvyyttä merkittävästi. Muutosten ansiosta tuotepaketeille sattuu vähemmän vahinkoja ja tuotetietojen lukeminen on helpompaa. Leditekniikka on tuonut helpotusta myös muille liiketoiminnan alueille. Lastauslaitureiden sisääntuloväylille asennettiin kestäviä ja kosteussuojattuja Pacific-ledilamppuja, kun taas pihalle asennettiin Luma-ulkovalaisimet, jotka tarjoavat tasaisen ja häikäisemättömän valaistuksen.

 

Nyt kuljettajilla on parempi näkyvyys lasteja purkaessaan ja lastatessaan. Myös toimistotilojen viihtyisyyttä parannettiin PowerBalance-valojen kutsuvalla ja puhtaalla valolla. Lisäsi käyttöön otettiin Occuswitch DALI- ja Dynalite-ohjausjärjestelmät, joiden ansiosta valaistusta voidaan hallita kaikkialla henkilömäärän ja päivänvalon määrän perusteella. Edut näkyvät kristallinkirkkaasti. Uusi valaistus on paitsi parantanut työtilojen näkyvyyttä myös pienentänyt yrityksen toimintakustannuksia: uusi järjestelmä käyttää kaksi kolmasosaa vähemmän energiaa ja tuo Axrolle yli 1 000 euron kuukausittaiset säästöt.

 

Eikä siinä vielä kaikki: 79 prosenttia pienempien hiilidioksidipäästöjen ansiosta Axro on saavuttanut myös ympäristötavoitteensa. Uusien valaisimien pidemmän käyttöiän ansiosta työntekijöiden ei myöskään tarvitse huoltaa kattovalaisimia 15–20 vuoteen.

 

Uusi valaistus on pienentänyt energiakustannuksia 67 prosentilla – noin 1 000 eurolla kuukaudessa. Näistä säästöistä 37 prosenttia on ohjausjärjestelmien ansiota. Lisäksi uusien lamppujen käyttöikä on jopa 50 000 tuntia, kun aiemmassa järjestelmässä se oli vain 8 000 tuntia.

 • PowerBalance gen2
  PowerBalance gen2
  PowerBalance 2 on Philipsin energiatehokkain toimistostandardien mukainen ledivalaisin. Valaisin puolittaa energiakustannukset T5-ratkaisuun verrattuna, ja lisäksi sillä on pidempi...
 • Maxos LED
  Maxos LED
  Teollisuus- ja myymäläsektorillla tarvitaan yleisvalaistusratkaisuja, joilla on kohtuullinen takaisinmaksuaika, ja jotka ovat annettujen normien mukaisia. Maxos LED Industry tarjoa...
 • Pacific LED WT460C
  Pacific LED WT460C
  Pacific LED -valaisimessa on tyylikäs muotoilu, erittäin tehokas optiikka, ja siinä on käytetty uusinta energiatehokasta leditekniikkaa. Pacific LED -valaisimella voidaan korvata p...

Samankaltaiset asiakasesimerkit