Lisää brändejä


Luminous-
lehti

Lisätietoja lehdestä

   

International Lighting Review- ja Lamps & Gear-lehdet yhdistyivät vuonna 2008, joten Luminous on suhteellisen uusi julkaisu. Lehdessä käsitellään lähinnä neljää pääaihetta: hienoja valaistusprojekteja eri puolilla maailmaa, valaistuksen uusimpia kehitysaskeleita ja suuntauksia, valaistussuunnittelun ongelmakohtia sekä uutta tekniikkaa ja merkittäviä arkkitehtonisia valaistusratkaisuja.

Luminous, nro 14

  Keskustelua valon välityksellä

 

Luminous-lehden tässä numerossa tarkastellaan eri tapoja hyödyntää valon mahdollisuuksia. Valokeilassa ovat esimerkiksi Eindhovenin keskustan uusi valaistusratkaisu ja innovatiiviset mediajulkisivut. Lisäksi lehdessä esitellään värintoiston parantamiseen tähtäävän tutkimuksen tuloksia ja haastatellaan Limalle uuden maamerkin luonutta Claudia Pazia.

 

Lue lisää        Lataa tämä numero

luminous-lehden 14. numeron kansi

Tilaa
e-Luminous-uutiskirjeemme

 

e-Luminous on neljännesvuosittain julkaistava uutiskirje, jossa jaamme ideoita ja inspiraatiota ammattilaisvalaistuksen maailmasta. Jokainen numero sisältää haastattelun, inspiroivan valaistusprojektin esittelyn, tietoja uusimmista innovaatioista sekä muita mielenkiintoisia aiheita.

 

Tilaa

E-luminous

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Kuva maailmankartasta