Lisää brändejä

Valaistuksen tulevaisuus -

viihtyvyyttä kaupunkeihin

city.people.light -ohjelma

valaistuksen tulevaisuus

Philipsin city.people.light on avoin ohjelma, jonka keskipisteenä on valaistuksen tulevaisuus kaupungeissa. Siihen voivat osallistua sekä valaistuksen asiantuntijat että kaupungit. Tavoite on kaikille yhteinen: elämänlaadun parantaminen tulevaisuuden kaupungeissa.

 

Ohjelma alkoi vuonna 1996 tutkimusprojektina, joka tarjosi jännittäviä mahdollisuuksia valon käytölle kaupunkiympäristössä. Tulokset innoittivat monia valaistusasiantuntijoita kehittämään uusia ja kiehtovia valaistuskonsepteja.

 

Nykyään monet näistä konsepteista ovat uudistamassa kaupunkiemme ulkoasua pimeän tultua. Ohjelmaan osallistuu edelleen valaistuksen asiantuntijoita kaikkialta maailmasta: sen puitteissa tuetaan luovia projekteja sekä tutkitaan kaupunkien, ihmisten ja valon välisiä suhteita.

 

Tämän vuoden city.people.light-palkinnoilla esimerkiksi jaetaan tunnustusta ulkovalaistusprojekteille, jotka ovat parhaiten edistäneet kaupunkien asukkaiden hyvinvointia.

city.people.light -ohjelma kannustaa kaupungin valaistuksen kehittämiseen. Parhaat toteutukset palkitaan!

city.people.light


Ohjelma sisältää eri osa-alueita

 

Valaistuksen tulevaisuus - kaupunkivalaistuksen palvelut ja työkalut

 

Muokkaa kaupunkiasi valon avulla. Tarjoamme kaikki työkalut ja tuotteet kaupunkivalaistuksen ja arkkitehtonisen valaistuksen suunnitteluun ja toteutukseen.

Philipsin kaupunkivalaistusratkaisuilla kauniisti valaistu aukio Sveitsin Genevessä

Case Studyt

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä