Lisää brändejä

Kaupunkivalaistuksen
uusi aikakausi

city.people.light -tutkimus

Valaisevaa inspiraatiota. city.people.light -tutkimus keskittyy kaupunkivalaistuksen uusimpiin käänteisiin sekä tulevaisuudennäkymiin. Arkkitehtien, kaupunkisuunnittelijoiden ja luovien johtajien panokseen perustuvassa projektissa tutkitaan sitä, miltä kaupunkimme näyttävät ja miltä ne vaikuttavat tulevaisuudessa.

 

Tutkimusohjelman uusimmat tulokset julkaistaan kirjassa, joka sisältää asiantuntijoiden haastattelijoita, tietoa tärkeimmistä trendeistä sekä Create the Livable City -työpajoissa luotujen inspiroivien valaistuskonseptien esittelyitä.

 

Tästä yhteenvedosta saat hieman esimakua siitä, miltä Euroopan kaupunkien tulevaisuus saattaa näyttää niin sosiokulttuurisesta kuin kaupunkivalaistuksen näkökulmasta.

 

2014 city.people.light -kirjaa on saatavilla erikoiskirjakaupoissa kaikkialla maailmassa. Voit ostaa sen myös Amazon.comista tai lukea sen nettiversion. Tutustu myös alla olevaan ladattavien resurssien osioon.

Sketch from the research book of city.people.light

Asiantuntijoiden haastattelut

 

Oletko valmiina tutustumaan uusiin oivalluksiin? Kirja sisältää tunnettujen ajattelijoiden, alan asiantuntijoiden sekä johtavien kaupunkisuunnittelijoiden ja arkkitehtien vuoropuheluita.

Interview from an expert

Urban Futures -työkalu

 

Urban Futures -työkalu on city.people.light-ohjelman tarpeisiin suunniteltu aputyökalu. Lue lisätietoja tästä käytännöllisestä analyysityökalusta sekä siitä, miten se voi auttaa sinua valaistusstrategiasi suunnittelussa.

An expert is explaining the urban futures matrix

Työpajat  

 

Tutustu Create the Livable City -työpajoissa kehitettyihin valaistuskonsepteihin. Työpajoja järjestettiin kuudessa eurooppalaisessa kaupungissa – ja niihin osallistui Euroopan johtavia kaupunkisuunnittelijoita ja maisema-arkkitehteja.

A woman is sketching during a workshop

Marco Bevolo

 

Marco Bevolo on strategisen suunnittelun, ihmistutkimuksen ja kaupunkien tulevaisuudentutkimuksen asiantuntija. Hän on perustanut Marco Bevolo Consulting -yrityksen – ja aiemmin hän työskenteli johtajana Philips Designin pääkonttorissa Alankomaissa.

 

Bevolo on luennoinut Wharton Business Schoolissa, Temasek Polytechnic Singaporessa, Istituto Europeo di Designissa, Fashion Institute Arnhemissa ja Tilburgin yliopistossa.

 

Hän on voittanut muun muassa kaksi ESOMAR-konferenssin parhaan tutkielman palkinnon sekä Emerald Literati Award for Excellence -palkinnon. Hän on Association of Professional Futurists -yhdistyksen jäsen.

Kirjan tekijät
Tapio

Tapio Rosenius

 

Tapio Rosenius on arkkitehtonisiin valaistusratkaisuihin ja valotaiteeseen erikoistuneen Lighting Design Collectiven perustaja. Hänen yrityksensä tarjoaa uraauurtavia palveluita, kuten digitaalista sisällöntuotantoa, valaistusohjelmistokehitystyötä ja suunnittelustrategioita. Madridissa, Lontoossa ja Helsingissä toimivalla yrityksellä on yhteistyökumppaneita kaikkialla maailmassa.

Alun perin suomalainen Rosenius on muotoilusuunnittelija ja taitelija, jonka töitä on toteutettu yli 25 maassa ja joka on palkittu lukuisilla valaistussuunnittelu- ja taidepalkinnoilla.


Roseniuksella on filosofian maisterin tutkinto Lontoon UCL Bartlett Universitystä sekä valaistussuunnittelun medianomin tutkinto Tampereen taiteen ja viestinnän oppilaitoksesta. Hän luennoi säännöllisesti arkkitehtuuri-, suunnittelu- ja muotoiluoppilaitoksissa sekä alan ammattitapahtumissa.

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä