Valaistus pienissä

pysäköintihalleissa

ABT Car parking - Level 4

Vaihe 4: Luo mielikuva asiakkaasta

 

Kiinnostuksen kohteet, tarpeet ja niiden käsittely

 

 

 

Currency

Haaste

Asiakkaat, jotka eivät ole innostuneita investoinneista ja keskittyvät hintaan ja takaisinmaksuaikaan.

 

Ratkaisu

Keskity lukuihin. Osoita takaisinmaksuaika ja energiansäästö kokonaiskustannusten avulla.

 

 

 

 

Even light distribution

Haaste

Asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita paremmasta valaistuksesta. Pysäköintihallien tasainen valaistus parantaa turvallisuutta, sillä se mahdollistaa kasvojen tunnistuksen sekä ajokaistojen ja merkintöjen näkyvyyden. Valaisimien pitäisi olla pölyn- ja kosteudenkestäviä.


Ratkaisu

Korosta Philipsin ledivalaisimien hyviä laatuominaisuuksia (kuten häikäisemättömyyttä, suurta värintoistoindeksiä ja vedenkestävyyttä) sekä sitä, että valaistussuunnitelmaehdotuksen tekijät ovat kyseisen käyttökohteen valaistuksen asiantuntijoita.

 

 

Luminaire on

Haaste

Asiakkaat, jotka pelkäävät innovaatioita eivätkä tiedä, mitä uusi tekniikka oikeastaan tarkoittaa ja kuinka pitkäikäistä se on.

 

Ratkaisu

Selitä, että Philipsin ledivalaistuksen ja ohjausjärjestelmien toimivuus on todistettu käytännössä. Korosta takuuta, huoltoa ja brändiä.

 

 

LED luminaire

Haaste

Asiakkaat, jotka ovat innostuneita uudesta tekniikasta ja uutuuksista ja jotka etsivät ympäristöystävällisiä ratkaisuja.

 

Ratkaisu

Pakettiratkaisussa laadukkaat ledivalaisimet ja uusin tunnistintekniikka yhdistetään kutakin tilaa varten luoduksi ratkaisuksi.

 

 

 

     

Vaihe 5: Näytä ero

 

Edellinen           Seuraava