Lisää brändejä

Valaistuspalvelut
yrityksesi tarpeisiin

Lisäarvoa valaistuspalveluista


Nykyaikainen valaistustekniikka voi olla paljon muutakin kuin vain valaisemista. Philips kulkee kehityksen eturintamassa tarjoamalla innovatiivisia ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä valaistuspalveluita, jotka parantavat valaistuksen laatua, pienentävät energiakuluja ja tehostavat yrityksen toimintaa.

 

Philips-palveluihin kuuluu asiakkaan nykyisen valaistuksen arviointi, uuden valaistussuunnitelman luominen, helppo ja ongelmaton ylläpito, etätuki ja takuuvarmasti toimiva valaistus. Ryhdy kanssamme yhteistyöhön, niin teemme valaistuksesta yrityksesi menestyksen avaintekijän. Me huolehdimme valaistuksestasi, jotta voisit itse keskittyä liiketoimintaasi.

Juuri sinun valaistustarpeisiisi sopiva ylläpitosuunnitelma

Ammattilaispalvelut - Philips Lighting Services
Ammattilaispalvelut
Valaistusasiantuntijuutta ja kustomoitua suunnittelua

 

Suunnitteletko valaistuslaitteistosi uusimista? Kuuntelemme tarpeitasi ja toiveitasi, arvioimme nykyisen laitteistosi ja annamme selkeitä näkemyksiä ja neuvoja, miten voit tehdä valaistussuunnitelmasta mahdollisimman tehokkaan. Palvelu voi pitää sisällään mitä tahansa jälkiasennettavien LED-valaisimien vaihtamisesta aina valaistuksen täydelliseen uusimiseen.

Elinkaaripalvelut - Philips Services
Elinkaaripalvelut
Pidennä valaistusasennuksesi käyttöikää

 

Valaistusinfrastruktuuri on yksi yrityksen arvokkaimpia ja tärkeimpiä resursseja, joten sen suojaaminen on tärkeää. Oikeanlaisen ylläpitosuunnitelman ja etätuen avulla voimme auttaa sinua pidentämään valaisimien käyttöikää ja optimoimaan niiden suorituskykyä, mikä näkyy häiriöiden ja odottamattomien lisäkulujen vähäisyytenä.

Projektipalvelut - ulkovalaistuksen infrastruktuuri
Hallintopalvelut
Tulokseen perustuva malli valaistukselle

 

Jos haluat täydellisen mielenrauhan, helpointa on ulkoistaa koko valaistusinfrastruktuuri. Hallintopalvelumme auttavat sinua tässä – hoidamme kaiken suunnittelusta ja asennuksesta laitteiden mutkattomaan käyttöön ja ylläpitoon. Huomioimme suunnittelussa myös ympäristönäkökulman, mikä auttaa yritystäsi pienentämään hiilijalanjälkeään.

Katso mitä kaikkea valaistusjärjestelmät mahdollistavat...

Kysymyksiä? Ehdotuksia?

Voit ottaa meihin yhteyttä koska tahansa –
odotamme yhteydenottoasi!