Lisää brändejä

Yksityiskohdat kuntoon
räätälöidyllä valaistussuunnitelmalla

Ammattilaispalvelut

Valaistusasiantuntijuutta ja kustomoitua suunnittelua

ammattivalaistuspalvelut – miten valaistus suunnitellaan

Auditointi- ja suunnittelupalvelut

 

Erinomaisen valaistuksen ensimmäinen askel on ammattitaidolla tehty suunnitelma. Philips auttaa yritystäsi tekemään faktoihin perustuvia päätöksiä. Aluksi analysoimme, kuinka hyvin nykyinen valaistuslaitteistosi vastaa valaistustarpeitasi. Sen jälkeen auditoimme organisaatiosi, toimitilasi ja projektisi tarkasti. Toimitiloissa kerätyn tiedon perusteella luomme juuri sinun yrityksellesi sopivan valaistussuunnitelman, joka vastaa vaatimuksiasi nyt ja tulevaisuudessa.

Philips Lighting - konsultointipalvelut

Konsultointipalvelut

 

On yksi asia tietää, minkälaisen valaistuksen haluat – ja kokonaan toinen asia toteuttaa valaistus käytännössä. Philipsin konsultointipalvelun erikoisalaa ovat yhdessä asiakkaan kanssa tehdyt pitkän tähtäimen valaistussuunnitelmat, jotka voivat pitää sisällään mitä tahansa jälkiasennettavasta LED-valaistuksesta täysin uuteen laitteistoon. Autamme sinua myös luomaan vetoavan liiketoimintaehdotuksen ja esittelemme erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, jotka vapauttavat rahaa ydinliiketoimintaasi varten.

 

Kun olet päättänyt uuden valaistusratkaisusi tavoitteet ja tärkeysjärjestyksen, konsultointipalvelumme auttavat sinua käytännön toteutuksessa. Palvelu sisältää yksityiskohtaisen käyttöliittymäsuunnittelun, mallinnuksia ja esimerkkikuvia lopullisesta asennuksesta.

Case study

Sørnesin tunneli

Ammattitaitoista suunnittelupalvelua, laadukasta valoa

 

Philips asensi Norjan Ålesundissa sijaitsevaan 236-metriseen Sørnesin tunneliin mukautuvan LED-valaistusjärjestelmän. Philipsin toimittama projekti- ja järjestelmäsuunnittelu sekä käyttöönottopalvelut mahdollistivat täysin integroidun valaistuskonseptin luomisen.

Kysymyksiä? Ehdotuksia?

Voit ottaa meihin yhteyttä koska tahansa –
odotamme yhteydenottoasi!