Lisää brändejä

Ammattimaiset palvelut - 
Valaistustietoa ja räätälöityä muotoilua

Neuvontapalvelut

Valaistusjärjestelmä on kuin tärkeä ryhmän jäsen. Voit selvittää Philips Valaistuksen neuvontapalvelujen avulla, miten hyvin valaistus suoriutuu tehtävästään. Konsulttimme analysoivat järjestelmän tehokkuuden, määrittävät, miten sitä voi parantaa, ja raportoivat, mitä hyötyä uudistamisesta olisi.

 

Etsitkö valaistusideoita ympäristösi parantamiseen? Olipa kyse yksinkertaisesta sisustusvalaistuksesta tai kaupungin kaunistamisesta, Philipsin palvelut neuvovat, mitkä vaihtoehdot vastaavat parhaiten tarpeitasi.

 

Kolme toimistotyöntekijää keskustelee

Energiakatselmus

 

Valaistusjärjestelmäsi voi tulla kalliimmaksi kuin oletit – eikä kyse ole vain sähkölaskusta. Teemme asiantuntevia arvioita, joissa lasketaan, kuinka paljon sähköä valaistus käyttää, kuinka paljon se maksaa ja kuinka paljon siitä syntyy hiilipäästöjä.

 

Seuraavaksi selvitämme, kuinka paljon säästöjä uudistamisesta saataisiin ja miten valaistuksella voitaisiin parantaa hyvinvointia tiloissasi. Tarkat arvioinnit paljastavat myös, mitä muutosten toteuttaminen käytännössä tarkoittaisi.

 

Koska käytettävissä on energiakatselmukseen perustuvia konkreettisia tosiasioita ja lukuja, pystyt valitsemaan liiketoimintaasi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Valkotaulua tarkastelevia toimistotyöntekijöitä

Luovat ideat todeksi 

 

Seuraavan sukupolven valaistus voi vaikuttaa merkittävästi liiketoimintaan – ja energiatehokkuuden maksimointi on vain jäävuoren huippu. Luova valaistus voi tukea tai parantaa tuottavuutta, lisätä liikevaihtoa, muuntaa rakennuksen nähtävyydeksi ja paljon muuta.

 

Philips on valmis tekemään inspiroivista ideoista totta.

Työntekijät keskustelevat projektista pöydän ääressä

Apua suunnittelutyöhön ja toteutukseen 

 

Valaistuskonseptin valitseminen on vain yksi tehtävistä päätöksistä. Seuraavaksi on mietittävä, miten konsepti toteutetaan. Konsulttimme auttavat kehittämään juuri sinun liiketoimintasi tarpeita vastaavan yksilöllisen suunnitelman.

Toimistossa työskentelevä mies

Apua kollegoiden vakuuttamiseen 

 

Konsulttimme auttavat sinua luomaan selkeän ja vakuuttavan liiketoimintasuunnitelman, jolla investoinnin tarpeellisuus voidaan perustella. Pystyt selittämään tarkasti projektin edut ja sen toteuttamiseen tarvittavan työmäärän.  

 

Philips voi auttaa myös uudistustyön hallinnassa ja rahoituksessa. Philipsin projektipalvelujen ja valaistuksen rahoituspalvelujen ansiosta sinun ei välttämättä tarvitse sijoittaa projektiin paljon aikaa, vaivaa eikä rahaa – ehkäpä ei lainkaan.

 

Case Studyt

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä