You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Valaisevia ideoita
yrityksesi käyttöön

Projektipalvelut

Uuden valaistusjärjestelmän asentaminen voi olla haastavaa. Philips Valaistuksen projektipalvelut auttavat sinua selviytymään siitä nopeasti, kustannustehokkaasti ja liiketoimintaa mahdollisimman vähän häiriten. Hoidamme koko projektin hallinnan, joten sinun ei tarvitse olla tekemisissä eri toimittajien, urakoitsijoiden ja huolitsijoiden kanssa. Jos sinulla on jo koossa tehtävää hoitava tiimi, varmistamme yhteistyössä heidän kanssaan, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti.
Työntekijät keskustelevat projektista pöydän ääressä

Projektinhallinta   

 

Riippumatta siitä, kuinka paljon osallistut projektin toteutukseen, projektipäällikkömme auttavat sinua toteuttamaan suunnitelmasi mahdollisimman sujuvasti.

Konsultti ja työntekijä keskustelevat projektista

Järjestelmän asentaminen

 

Valaistusjärjestelmän oikea asennus on ehkäpä kaikkien projektien olennaisin osa. On erittäin tärkeää, että laitteet valmistellaan oikein, asennetaan huolellisesti ja tarkistetaan säntillisesti. Vain näin voidaan taata, että järjestelmä toimii juuri niin kuin sen pitää. Kun annat Philipsin asentaa valaistusjärjestelmäsi, voit luottaa siihen, että se toimii luotettavasti vielä pitkään.

 

Vaikka monet hyvämaineiset yritykset pystyisivät asentamaan laitteiston, kukaan ei ymmärrä Philipsin tuotteita yhtä hyvin kuin me. Tämän vuoksi tarjoamme erillisiä asennuskumppanuuksia kaikenlaisille valaistusprojekteille. Jos sinulla on kuitenkin jo urakoitsija, jonka haluat tekevän asennuksen, voimme valvoa asennustyötä ammattimaisesti ja hienovaraisesti.

Työntekijät keskustelevat projektista pöydän ääressä

Integrointi ja ohjelmointi

 

Jos projektisi edellyttää tavanomaisesta poikkeavia valaistusratkaisuja, voimme auttaa. Insinöörimme osaavat integroida valaistuksen lämmitysjärjestelmien, musiikkijärjestelmien, visuaalisten esitysten ja monien muiden erilaisten välineiden kanssa. Tarjoamme jopa erikoistunutta integrointitukea. Voimme esimerkiksi räätälöidä hallintaohjelmiston, jos laitteiston valmistaja ei ole sitä toimittanut.

 

HUOMAUTUS: Tietyt palvelut eivät ole käytettävissä kaikissa maissa. Tarkista asia paikalliselta Philipsin edustajalta.

Case Studyt

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

 

Yhteydenottolomake