• Name

  Tuoteperheen tiedot

  AntumbraButton iColor Keypad on pienikokoinen ja itsenäisesti toimiva Philips Color Kineticsin älykkäiden RGB- ja valkoisen valon ledivalaisimien ohjain. Seinäasennettavalla ohjaimella voidaan käynnistää enintään kuusi valoesitystä painikkeen painalluksella. Power-over-Ethernet (PoE) -tekniikan ansiosta erillistä virtalähdettä ei tarvita, mikä helpottaa sijoittamista ja asennusta ja parantaa luotettavuutta.

  Benefits

  Jopa kuuden valoesityksen käynnistäminen
  Tyylikäs, moderni ja muokattava muotoilu
  PoE-yhteensopiva, joten tiedon -ja virransiirtoon riittää yksi Ethernet-kaapeli

  Ominaisuudet

  • Kuusi valmista tehostetta ja enintään kuusi määritettävää esitystä – Antumbra iColor Keypad käyttää valmiita valaistustehosteita, joten ulkoista tietolähdettä ei tarvita. Antumbra iColor Keypad Effect Manager -määritysohjelmistolla voidaan valita kuusi tehostetta ja säätää tarpeen mukaan niiden asetuksia, kuten väriä, nopeutta ja kirkkautta. Kuusi tehoste- ja asetussarjaa voidaan tallentaa esityksiksi, jotka voidaan hakea yhdellä painikkeen painalluksella.
  • Läsnäolon tunnistintekniikka – Käyttöliittymä havaitsee lähestyvän käyttäjän ja ”herää” käynnistämällä pintavalaistustehosteen käyttäjän toimia odottamaan. Sisäinen valoanturi mittaa ympäristön valon ja säätää pintavalaistustehosteen sen mukaisesti.
  • Toimituksessa kaksi osaa – Käyttökohdemoduuli sisältää ohjauspaneelin, kehyksen, alustan ja kiinnityslevyn, joita voi vaihdella sisustuksen mukaan. iColor-tietoliikennemoduuli sisältää kaikki logiikka- ja verkkotoiminnot, jotka on ohjelmoitu valmiiksi, joten käyttöönotto voidaan aloittaa, ennen kuin pintakäsittelyvalinnat on tehty.
  • Himmennys ja virran kytkeminen/sammuttaminen sormenpäillä – kytkettyjen valojen kirkkautta voi säätää (0–100 %) kätevästi tai valot voidaan sytyttää tai sammuttaa.
  • Useita kieli- ja kuvaketekstivaihtoehtoja – ohjauspaneelin kieleksi voi valita englannin, kiinan tai arabian. Viestintäkuvakekirjasto ylittää kielirajat, mistä on hyötyä etenkin hotelli- ja ravintola-alan käyttökohteissa.
  Lataukset
  Esitteet
  Visuaaliset materiaalit
  • Valitse lisättävä tuote
    
  • Valitse lisättävä tuote
    
  • Valitse lisättävä tuote
    
  Valitse lisättävä tuote