Antumbra iColor Keypad

Antumbra iColor Keypad

    LED
    • Jopa kuuden valoesityksen käynnistäminen
    • Tyylikäs, moderni ja muokattava muotoilu
    • PoE-yhteensopiva, joten tiedon -ja virransiirtoon riittää yksi Ethernet-kaapeli

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tuoteperheen tiedot

AntumbraButton iColor Keypad on pienikokoinen ja itsenäisesti toimiva Philips Color Kineticsin älykkäiden RGB- ja valkoisen valon ledivalaisimien ohjain. Seinäasennettavalla ohjaimella voidaan käynnistää enintään kuusi valoesitystä painikkeen painalluksella. Power-over-Ethernet (PoE) -tekniikan ansiosta erillistä virtalähdettä ei tarvita, mikä helpottaa sijoittamista ja asennusta ja parantaa luotettavuutta.

Ominaisuudet

• Kuusi valmista tehostetta ja enintään kuusi määritettävää esitystä – Antumbra iColor Keypad käyttää valmiita valaistustehosteita, joten ulkoista tietolähdettä ei tarvita. Antumbra iColor Keypad Effect Manager -määritysohjelmistolla voidaan valita kuusi tehostetta ja säätää tarpeen mukaan niiden asetuksia, kuten väriä, nopeutta ja kirkkautta. Kuusi tehoste- ja asetussarjaa voidaan tallentaa esityksiksi, jotka voidaan hakea yhdellä painikkeen painalluksella.
• Läsnäolon tunnistintekniikka – Käyttöliittymä havaitsee lähestyvän käyttäjän ja ”herää” käynnistämällä pintavalaistustehosteen käyttäjän toimia odottamaan. Sisäinen valoanturi mittaa ympäristön valon ja säätää pintavalaistustehosteen sen mukaisesti.
• Toimituksessa kaksi osaa – Käyttökohdemoduuli sisältää ohjauspaneelin, kehyksen, alustan ja kiinnityslevyn, joita voi vaihdella sisustuksen mukaan. iColor-tietoliikennemoduuli sisältää kaikki logiikka- ja verkkotoiminnot, jotka on ohjelmoitu valmiiksi, joten käyttöönotto voidaan aloittaa, ennen kuin pintakäsittelyvalinnat on tehty.
• Himmennys ja virran kytkeminen/sammuttaminen sormenpäillä – kytkettyjen valojen kirkkautta voi säätää (0–100 %) kätevästi tai valot voidaan sytyttää tai sammuttaa.
• Useita kieli- ja kuvaketekstivaihtoehtoja – ohjauspaneelin kieleksi voi valita englannin, kiinan tai arabian. Viestintäkuvakekirjasto ylittää kielirajat, mistä on hyötyä etenkin hotelli- ja ravintola-alan käyttökohteissa.
Lataukset
Esitteet
Kuvat

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla