DecoScene – eloa öisille kaduille

DecoScene DBP522

DecoScene DBP522

  • DecoScene – eloa öisille kaduille

    • Uplight-valaisin, joka herättää yömaiseman henkiin tehostamalla tai korostamalla kaupungin arkkitehtuuria yöaikaan ja joka on huomaamaton päiväsaikaan.
    • Valaisee monumentit, korostaa modernin arkkitehtuurin yksityiskohtia tai valaisee jalankulkupolun julkisessa puistossa tai puutarhassa.
    • Modulaariseen rakenteeseen kuuluu valikoima lamppuja, valokeiloja, säätömahdollisuuksia ja lisävarusteita, joilla valaistus ylöspäin voidaan toteuttaa missä tahansa kohteessa.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tuoteperheen tiedot

DecoScene on uutuusvalaisin, joka kaunistaa, korostaa ja myös paljastaa kaupungin arkkitehtuuria pimeään aikaan. Päiväsaikaan tämä maahan upotettava valaisin sulautuu tyylikkäästi maisemaan.Sen modulaarinen rakenne sekä laaja valikoima erilaisia valonlähteitä, optiikoita, säätömahdollisuuksia ja lisävarusteita takaavat optimaalisen ylöspäin suuntautuvan valaistuksen kaikkiin käyttötarkoituksiin. Muuntautuvuutensa ansiosta DecoScene-valaisimet soveltuvat muistomerkkien valaisemiseen, hätkähdyttävän modernin arkkitehtonisen kohteen esille tuomiseen tai kulkureitin valaisemiseen puistossa tai puutarhassa.Uusi DecoScene-valaisinsarja on kansainvälisen IEC 60598-2-13 -normin mukainen, ja valaisimien lasin pintalämpötila on alle 80 °C.Pienikokoista DecoScene-valaisinta on saatavilla kolmena versiona, joissa käytetään MASTERColour CDM-Tm- ja MASTERColour CDM-T 35 W / 70 W -lamppuja. Suuri DecoScene on tarkoitettu MASTERColour CDM-T 70 W / 150 W -lampuille lisäksi valonlähteenä voidaan käyttää myös minimalslista valkoista / lämmintä valkoista natriumlamppua SDW-TG 50 W / 100 W.DecoScene Keskisuuri DBP522 Keskikokoinen DecoScene on tarkoitettu MASTERColour CDM-T 35 W / 70 W -lampuille, ja sen kätevä koko tuo monia etuja. Kuten muissakin versioissa, lisävarusteena saatava elektroninen liitäntälaite pidentää lampun käyttöikää ja pienentää energiankulutusta.

Ominaisuudet

Valikoima tavallisia ja LED-versioita.
Laaja valikoima lamppuja, valokeiloja, säätömahdollisuuksia ja lisävarusteita.
Normin CEI 60598-2-13 mukainen.
Saatavissa myös minimallina.

Käyttökohteet

Yksityis- tai kaupunkialueet
Puutarhat
Jalankulkutiet
Lataukset
Esitteet
Kuvat