EvenBalance Essential White Powercore - Lineaarinen ja epäsymmetrinen sisävalaisin viisto- tai seinänpesuvalaistukseen

EvenBalance Essential White Powercore

EvenBalance Essential White Powercore

EvenBalance Essential White Powercore

  • EvenBalance Essential White Powercore - Lineaarinen ja epäsymmetrinen sisävalaisin viisto- tai seinänpesuvalaistukseen

    • Lineaarinen sisävalaisin, jossa tasainen valkoinen valo
    • Epäsymmetrinen optiikka mahdollistaa valon tarkan hallinnan
    • Saatavilla useita eri värilämpötiloja lämmintä, neutraalia tai kylmää valkoista valoa vaativiin käyttötarkoituksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tuoteperheen tiedot

EvenBalance Essential White Powercore on pienikokoinen lineaarinen sisävalaisin, joka soveltuu erinomaisesti nimenomaan tasaista valoa vaativaan viisto- tai seinänpesuvalaistukseen. Hyvän hyötysuhteen omaava epäsymmetrinen optiikka takaa alan parhaan valaistusvoimakkuuden tasaisuuden ja valotehokkuuden. Kaksi valokeilan hajautinta: seinänpesu ja viistovalaistus, kaksi pituutta: 305 mm ja 1 219 mm, ja lisäksi mahdollisuus kääntää valaisinta jopa 180°. EvenBalance Essential White Powercore antaa valaistussuunnittelijoille runsaat mahdollisuudet monipuoliseen käyttöön.

Ominaisuudet

Tasainen valaistustulos – EvenBalance Essential White Powercore -valaisimen tuottaman valaistuksen yleistasaisuus on alle 3:1, kun valaistaan 3 metriä korkeaa seinää ja valaisin on asennettu 0,5 metrin etäisyydelle.
Tarkka valon hallinta – Epäsymmetrinen optiikka mahdollistaa valon tarkan hallinnan ja tuottaa tehokkaan ja erittäin tasaisen valaistuksen pienemmällä teholla kuin vastaavat epäsymmetrisiä heijastimia käyttävät loisteputkiratkaisut.
Korosta tekstuuria – EvenBalance eW Powercore -valaisimen viisto valokeilan hajautus korostaa seinän pintarakennetta yhtenäisesti 50 mm:n asennusetäisyydeltä.
Tasainen valo – Seinää pesevä valokeilan hajautus on suunniteltu tuottamaan yhtenäinen ja suuri valaistusvoimakkuus tasaiselle pinalle, kuten kipsilevy, kun asennusetäisyys on 150–500 mm.

Käyttökohteet

-Sisätilat: viisto- ja seinänpesuvalaistus
Lataukset
Esitteet
Kuvat