DecoScene – näyttää tietä

DecoScene LED BBP521

DecoScene LED BBP521

Tuoteperheen tiedot

DecoScene on maahan upotettava, ylöspäin valaiseva valaisin, jolla kaupunkiarkkitehtuuria voidaan korostaa ja tuoda esiin pimeällä. Päivisin huomaamaton DecoScene LED Guidance tarjoaa valikoiman kylläisiä värejä ja yöaikaan se tarjoaa viehättävän, tasaisen valon. Pientehoisia LED-moduuleja on saatavana valkoisina, sinisinä, keltaisina, vihreinä, punaisina ja RGB-versiona ja ne voidaan helposti vaihtaa, pidentäen valaisimen käyttöikää.DecoScene-valikoima sisältää kolme perinteistä versiota (DBP521, DBP522 ja DBP523) ja yhden LED-version (BBP521), jotka ovat CEI 60598-2-13-standardin mukaisia. Valaisimien lasin lämpötila on alle 80 ºC. Laaja valikoima lisävarusteita on saatavana tehostettuun ohjaukseen.DecoScene LED Guidance BBP521DecoScene LED Guidance tarjoaa valikoiman kylläisiä värejä ja viehättävän, tasaisen valon. Valittavana on myös dynaaminen ohjaus esimerkiksi pysäköintipaikkojen korostamiseen. Matalatehoisia ledimoduuleja on saatavana valkoisena, sinisenä, keltaisena, vihreänä, punaisena ja RGB-versiona. Ne voidaan helposti vaihtaa, mikä pidentää valaisimen käyttöikää.

Benefits

Uplight-valaisin, joka herättää yömaiseman henkiin tehostamalla tai korostamalla kaupungin arkkitehtuuria yöaikaan ja joka on huomaamaton päiväsaikaan.
Valaisee monumentit, korostaa modernin arkkitehtuurin yksityiskohtia tai valaisee jalankulkupolun julkisessa puistossa tai puutarhassa.
Modulaariseen rakenteeseen kuuluu valikoima lamppuja, valokeiloja, säätömahdollisuuksia ja lisävarusteita, joilla valaistus ylöspäin voidaan toteuttaa missä tahansa kohteessa.
Lataukset
Esitteet
Kuvat
  • Valitse lisättävä tuote
     
  • Valitse lisättävä tuote
     
  • Valitse lisättävä tuote
     
Valitse lisättävä tuote