eColor Reach Compact Powercore – pienikokoinen, värillistä valoa tuottava ledivalonheitin pitkällä kantamalla

eColor Reach Compact Powercore

eColor Reach Compact Powercore

eColor Reach Compact Powercore

  • eColor Reach Compact Powercore – pienikokoinen, värillistä valoa tuottava ledivalonheitin pitkällä kantamalla

    • Erittäin suuren valovirran ja satojen metrien kantaman ansiosta pienikokoinen, täysin tiiviillä rungolla varustettu eColorReach Compact Powercore sopii valaisemaan suurikokoisia rakenteita ja kohteita
    • Powercore-tekniikka ohjaa virransyötön valaisimiin nopeasti, tehokkaasti ja tarkasti suoraan verkkojännitteestä
    • Vaihdettavien 8°, 13°, 23°, 40° ja 63° levitinlinssien ja epäsymmetrisen 5 x 17º -linssin ansiosta valaisin sopii useisiin eri käyttökohteisiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tuoteperheen tiedot

Pienikokoisessa eColor Reach Compact Powercoressa yhdistyvät kaikki ledipohjaisen valaistuksen edut. Ennennäkemättömän suuren valovirran ja pitkän kantaman ansiosta se sopii erityisesti suurten kohteiden, kuten siltojen, laitureiden, julkisten monumenttien ja teemanähtävyyksien valaisemiseen korkealaatuisella punaisella, sinisellä, vihreällä tai keltaisella valolla.

Ominaisuudet

Integroitu Powercore-tekniikka – Powercore-tekniikka ohjaa virransyötön valaisimiin nopeasti, tehokkaasti ja tarkasti suoraan verkkojännitteestä (erillistä virtalähdettä ei tarvita).
Helpon asennuksen ansiosta valaisimella on alhaiset kokonaiskustannukset.
Monipuoliset optiikat – vaihdettavien 8°, 13°, 23°, 40° ja 63°:n levitinlinssien ja epäsymmetrisen 5 x 17º -linssin ansiosta valaisin sopii useisiin eri käyttökohteisiin, kuten kohdevalaistukseen sekä pintatehosteiden ja epäsymmetristen seinänpesutehosteiden luomiseen. Levitinlinssien kanssa toimitettava peiterengas ja tiiviste helpottavat asentamista.
Kylläinen, kustannustehokas väri – tehokkaat ledit tuottavat täyteläistä, kylläistä väriä perinteisiä valonlähteitä huomattavasti alhaisemmilla asennus-, käyttö- ja huoltokustannuksilla.
Valaisimen sijoittelu – kestävän, ohutprofiilisen asennuskiinnikkeen ja 360 astetta kääntyvän rungon ansiosta valaisin voidaan helposti sijoittaa ja kohdistaa. Sivulukituspulttien ansiosta valaisin voidaan kiinnittää tukevasti tavallista jakoavainta käyttäen.
Jännite – 100–240 V AC, voidaan asentaa minne tahansa.

Käyttökohteet

Suuret ja keskikokoiset julkisivut ja rakenteet
Lataukset
Esitteet
Kuvat