Koffer² – taloudellinen järjestelmä

Koffer² SGP070

Koffer² SGP070

  • Koffer² – taloudellinen järjestelmä

    • Moderni katuvalaisin, joka täyttää nykypäivän tienkäyttäjien tarpeet.
    • Erittäin monikäyttöinen suorakaiteen muotoinen valaisin, saatavana kahden kokoisena, voidaan yhdistää futuristisiin ratkaisuihin tai tavanomaisempiin valaistussuunnitelmiin.
    • Optimoi käyttöiän kokonaiskustannukset - vakaa toimivuus ja alhaiset ylläpitokustannukset sekä huippuluokkainen optinen suorituskyky ja energiatehokkuus

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tuoteperheen tiedot

Koffer² on moderni tievalaisin, joka täyttää nykypäivän tienkäyttäjien tarpeet. Elinkaarikustannukset olivat avainasemassa Koffer²-valaisimen kehityksessä. Tämä nykyaikainen valaisin tuottaa erinomaista optista tehoa, mikä mahdollistaa optimaalisen valaisinvälin ja energiatehokkuuden. Valaisin on myös helppo asentaa ja ylläpitää.Suorakulmaisen muotonsa ansiosta Koffer² on vaihtoehto pyöreille valaisimille. Valaisinta on saatavana kolmena eri kokoluokkana asennettavaksi 3,5–12 metrin korkeuteen. Valaisimelle on omat valaisinpylväät ja kiinnikkeet, mikä tekee siitä sopivan moderniin kaupunkiympäristöön tai perinteisempään valaistukseen. Koffer²-tuoteperheestä löytyy myös CosmoPolis-tekniikkaa.Jokainen Koffer²-valaisin on täysin kierrätettävä. Vain lamppu ja liitäntälaite on kierrätettävä erikseen.

Ominaisuudet

Lämpimän valkoiset Luxeon Rebel LEDit
LifeLEDTM-moduuli – LED-lamppujen vaihtomahdollisuus
Yksinkertaistettu komponenttialusta

Käyttökohteet

Asuinalueet, puistot, kevyen liikenteen väylät
Jalkakäytävät ja pyöräilyreitit
Lataukset
Esitteet
Kuvat