Edullinen, kestävä ratkaisu

HF-Selectalume II PL-T/C -lampuille Strain Relief

HF-Selectalume II PL-T/C -lampuille Strain Relief

Tuoteperheen tiedot

HF-Selectalume II:n on erittäin kustannustehokas, luotettava, matala ja edullinen liitäntälaite, joka auttaa säästämään energiaa, lisää joustavuutta käyttöön ja varmistaa PL-T/C-lampuille erinomaisen suorituskyvyn. Kustannustehokas HF-Selectalume II PLTC SR on vankkarakenteinen ja kaikkien kansainvälisten turvallisuudelle ja suorityskyvylle asetettujen standardien mukainen. HF-Selectalume II on tarkoitettu käytettäväksi sisätilojen valaisimissa, kuten kohde-, uppo- ja downlight-valaisimissa, joita käytetään yleisesti toimistoissa, myymälöissä, teollisuustiloissa, hotelleissa, ravintoloissa ja muissa kohteissa, joihin on asennettu ohjauslaitteet valaistuksen sytyttämistä/sammuttamista varten.

Benefits

HF-SII 2x18/26 W PL-T/C/T5c -sarjalla on vankka rakenne, ja se täyttää sisäiset turvallisuus-, EMC- ja lämpötilasuojausvaatimukset
Automaattinen uudelleensytytys (jännitekatkon tai lampunvaihdon jälkeen) takaa varman toiminnan ja yksinkertaisen lampunvaihdon (koskee vain liitäntälaitteita, jotka on tarkoitettu kahdelle lampulle)
Hätätilannekäyttö IEC/EN 60598-22 -valaisinstandardien mukainen (koskee vain liitäntälaitteita, jotka on tarkoitettu kahdelle lampulle)
Integroitu kupu ja vedonpoistaja
Lataukset
Esitteet
Kuvat
  • Valitse lisättävä tuote
     
  • Valitse lisättävä tuote
     
  • Valitse lisättävä tuote
     
Valitse lisättävä tuote