Lisää brändejä

Ei vain valoja, vaan myös

valaistusjärjestelmät

Muuta valaistusta aina tarvittaessa

Valaistus on nykyisin miellettävä uudella tavalla.

 

Kestävyys-, tehokkuus- ja käyttäjäkokemustavoitteiden saavuttaminen edellyttää huippuluokan ammattilaisvalaisimia sekä tehokkaita ja monipuolisia, samaan järjestelmään integroituja ohjausjärjestelmiä.

Valaistusjärjestelmän suunnittelu

Valaistusjärjestelmät

 

Philipsin valaistusjärjestelmät lisäävät ihmisten viihtyvyyttä, tuottavuutta ja turvallisuuden tunnetta. Ne kaunistavat tiloja ja muuttavat ympäristöjä. Ne tehostavat toimintoja ja auttavat tarjoamaan täsmälleen oikeanlaista valoa siellä, missä sitä tarvitaan, silloin, kun sitä tarvitaan.
 

Lue lisätietoja

Älykkäät valaistusjärjestelmät

 

Philipsin älykkäät valaistusjärjestelmät vievät ammattivalaistuksen uudelle tasolle, jossa yhteydet eivät koskaan katkea ja tiedon määrä on valtava. Huippuluokan valaistuksen lisäksi järjestelmät mahdollistavat siis paljon muutakin.

 

Lue lisätietoja

Valitse järjestelmä, joka sopii juuri sinulle


Sama ratkaisu ei sovi kaikille

Philipsin valaistusjärjestelmän määrittäminen alkaa sinun tarpeistasi – liiketoiminnastasi, organisaatiostasi ja tavoitteistasi.

 

Philipsin järjestelmäasiantuntijat selvittävät yhteistyössä kanssasi, mitä järjestelmäominaisuuksia tarvitset, ja auttavat sitten suunnittelemaan näitä tarpeita vastaavan järjestelmän, joka ottaa huomioon sekä nykyiset tarpeet että liiketoiminnan kehittymisen ja muuttumisen myötä myöhemmin esiin tulevat tarpeet.

 

Etsi lähin järjestelmäasiantuntija

Suunnittele oma valaistusjärjestelmäsi

valaisimet + ohjausjärjestelmät + palvelut + tuki

Asiakasesimerkit