Lisää brändejä

Tee lempilajeistasi entistäkin parempia optimaalisella urheiluvalaistuksella

Philipsiltä saat uusimmat, erittäin tehokkaat urheilutilojen LED-valaistusjärjestelmät. Täydelliset ulkovalaistusratkaisumme sisältävät langattoman PerfectPlay-ohjausjärjestelmän integroiduilla LED-valonheittimillä, ja ne soveltuvat kaikenlaiseen ulkourheiluun ja mukautuvat monenlaisten tilojen vaatimuksiin.

Jalkapallokentän ulkovalaistus

 

Harrastelijatason jalkapalloa pelataan yleensä iltaisin, ja siksi tehokas ulkourheiluvalaistus lisää ihmisten osallistumismahdollisuuksia. Vaikka urheiluvalaistuksen taso on matalampi kuin ammattilaisotteluissa, valaistuksen pitäisi kuitenkin olla laadukasta tasaisuuden, miellyttävyyden ja häiriövalon välttämisen suhteen, erityisesti jos kenttä sijaitsee asuinalueella.

Jalkapallokentän valot - LED-valonheittimet

Maahockeyn ulkovalaistus

 

Laadukas ulkourheiluvalaistus on tärkeää maahockeyn kaltaisille lajeille, joissa pelaajien pitää reagoida nopeasti pieneen ja nopeasti liikkuvaan palloon. Pelin nopeuden vuoksi valaistuksen pitää olla tasaista ja värilämpötilan tulee vastata päivänvaloa.

Maahockeyn valaistus - LED-valonheittimet

Tenniskenttien ulkovalaistus

 

Tenniskentän ulkourheiluvalaistusta suunnitellessa tavoitteena on varmistaa hyvä näkyvyys, niin että sekä pelaajat että katsojat voivat seurata pelin kulkua hyvin. Pallon pitäisi aina olla hyvin nähtävissä, riippumatta sen paikasta ja vauhdista.

Tennishallin valaistus - valonheittimet

Rugbykentän ulkovalaistus

 

Ulkovalaistuksen pitää tuottaa tasaista valoa koko kentälle. Sen pitää myös riittää valaisemaan pallon lento koko kaaren mitalta ja samalla tarjota hyvät valaistusolosuhteet pelaajille, tuomareille ja katsojille.

Erityisen tärkeää on, etteivät korkealla sijaitsevat valonheittimet muodosta kentälle varjoja.

Rubgykentän LED-valonheittimet - valonheittimet

Urheilukenttien ulkovalaistus

 

Kun kentän näkyvyys on hyvä, urheilijat, tuomarit ja valmentajat voivat nähdä selkeästi kaiken, mitä kilpailualueella tapahtuu. Tämä mahdollistaa parhaan mahdollisen suorituksen kaikille osapuolille. Katsojien pitää nähdä kentän tapahtumat selvästi, mutta myös katsomon valaistuksen pitää olla riittävän hyvä. Valaistuksen pitää myös mahdollistaa katsojille turvallinen kulku tapahtumapaikalle ja sieltä pois.

Urheiluvalaistus - urheilijoiden tilat

Golfkentän ulkovalaistus

 

Etäisyysmerkkien pitää olla selvästi nähtävissä ja pelaajan täytyy pystyä seuraamaan pallon lentoa. Lyöntialueet vaativat erillisen ulkourheiluvalaistuksen, mutta myös koko muun kentän tulee olla valaistu.

Golfkentän LED-valonheittimet - urheilualueiden valaistus

Pelikentän ulkovalaistus  

 

Usean urheilulajin tarpeisiin suunniteltujen pelikenttien on hyvä huolehtia siitä, että tilojen valaistus vastaa kaikkien lajien tarpeita. Valaistuksen suunnittelussa on tärkeää ulkovalaistuksen tasaisuus ja häikäisyn ja valosaasteen minimointi.

Urheilukentän valaistus - LED-valonheittimet

Baseball-kentän ulkovalaistus

 

Baseballin kaltainen nopea laji vaatii korkeaa valaistustasoa, jotta kentän toimintaa ja pallon lentoa on helppo seurata. Suurin osa tapahtumista keskittyy rajoitetun kokoiselle sisäkentälle, joka tarvitsee tehokkaampaa urheiluvalaistusta kuin laajempi ulkokenttä.

Baseball-kentän valaisimet - pallopelien valaisimet

Valaistustuotteet urheilukäyttöön

Innostuitko?

Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
jos sinulla on kysymyksiä