You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Urheiluvalaistus-

ja areenavalaistusratkaisut

Urheiluvalaistus ja areenavalaistus

 

Urheiluvalaistus vaikuttaa siihen, miten osallistujat ja fanit kokevat urheiluareenan. Viihtyisä tunnelma ja hyvä näkyvyys parantavat kokemusta ja suorituksia ja saavat fanit tulemaan takaisin. Philipsillä on erikoistuneita urheiluvalaistusratkaisuja niin pienille kuin suurillekin urheiluareenoille, joten löydät niiden joukosta varmasti tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Meillä on tarvittava asiantuntemus ja laitteet, joiden avulla voimme muuttaa tavoitteet toimivaksi ratkaisuksi.

 

Ota yhteyttä

Areenoiden ja urheilutilojen

valaisimet

  • ArenaVision LED
    ArenaVision LED
    Erityisesti urheilu- ja monitoimiareenoille suunnitellut ArenaVision LED -ledivalaisimet ovat uusimpien TV-lähetyksiä koskevien standardien mukaisia. Valaisimet tuottavat korkelaat...
  • OptiVision LED
    OptiVision LED

Areenat ja urheiluvalo

Laske urheilu- ja areenavalaistuksen kokonais- kustannukset

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Urheiluvalaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.