You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Energiaa säästävä ulkovalaistusratkaisu -

julkisivuvalaistus ja siltavalaistus

Sillat, muistomerkit ja julkisivuvalaistus

 

Arkkitehtonisella valaistuksella voi luoda upeita hetkiä. Asukkaat ja vierailijat muistavat pitkään jännittävästi ja inspiroivasti valaistut rakenteet ja nähtävyydet. Näe, miten kaupunki muuttuu elävämmäksi ja houkuttelee sekä liikematkailijoita että turisteja.

 

Ota yhteyttä

Siltojen, muistomerkkien ja julkisivujen 

valaisimet

 

  • ColorGraze MX4 Powercore
    ColorGraze MX4 Powercore
    ColorGrace-tuoteperhettä on nyt laajennettu 4-kanavaisella ColorGraze MX4 Powercore -ledivalaisimella, joka on suunniteltu julkisivujen ja muiden pintojen valaistukseen. ColorGraze...


        DecoScene LED


        Decoflood² LED

Siltojen, muistomerkkien ja julkisivujen valaistusjärjestelmät

Laske julkisivuvalaistuksen ja siltavalaistuksen kokonaiskustannukset

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Julkisivuvalaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Lisätietoja 

Kuinka voimme
auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.