You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

LED-katuvalaisimet: energiansäästöä

teiden ja katujen valaistukseen

Tie- ja katuvalaisimet

 

Haluamme kehittää innovatiivisia LED -katuvalaistusratkaisuja, jotka helpottavat ja parantavat ihmisten elämää. Tavoitteenamme on tarjota järjestelmiä, jotka lisäävät ulkoympäristöjen viihtyisyyttä. Älykkäät LED-katuvalaisimet ovat samalla yhteiskuntavastuumme mukaisia ja ympäristöä säästäviä.

 

Ota yhteyttä

Tie- ja katuvalaisimet

 • Luma
  Luma
  Luma on tievalaisin, joka erottuu selkeällä muotoilullaan. Se on tehokkaasti jäähdytetty, helppo asentaa ja vaatii vain vähän huoltoa, mikä tekee siitä oivallisen ratkaisun kaikenl...
 • UniStreet
  UniStreet
 • FreeStreet
  FreeStreet

Ohjattava   tie- ja katuvalaistus

Laske katuvalaistuksen kokonaiskustannukset

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Katuvalaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Lisätietoja   

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla