You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Turvalliset

kauttakulkualueet

Alueet ja kuljetus

 

Auta yrityksiä toimimaan myös pimeän tultua. Ympäri vuorokauden toimivassa taloudessa monet yritykset toimivat myöhään yöhön saakka, jolloin hyvä valaistus auttaa työntekijöitä tekemään työnsä turvallisemmin ja fiksummin. Häikäisemätön ledivalaistus saa tien päällä olijat tuntemaan olonsa turvalliseksi ja mukavaksi.

 

Ota yhteyttä

Alueet ja kuljetus:
tuotteet

  • OptiVision LED
    OptiVision LED
    Uusinta, erittäin tehokasta leditekniikkaa hyödyntävä OptiVision LED -valonheitinjärjestelmä on turvallinen ratkaisu, joka tuottaa miellyttävää, korkealaatuista valoa. OptiVision L...

Ohjattava tie- ja katuvalaistus

Laske  
kokonais-kustannukset 

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Lisätietoja    

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla