Asuinalueen valaistus -

turvallinen olo kaduilla

Asuinalueen LED-valaistus

 

Asuinalueen valaistus vaikuttaa merkittävästi siihen, että asuinympäristö tuntuu turvalliselta. Ledikatuvalaistuksella näkyvyyttä voidaan parantaa sekä autoilijoiden että jalankulkijoiden kannalta. Asuinaluekohteissa käytetään laadukasta valkoista valoa, joka vähentää häiriövaloa ja energiankulutusta.

 

Ota yhteyttä

Asuinalueen 

valaisimet

  • TownGuide Core
    TownGuide Core
    TownGuide Core -tuoteperhe sisältää kaksi tunnistettavaa, nykyaikaista muotovaihtoehtoa: matala kartio sekä kupu. Molempia vaihtoehtoja on saatavana joko kirkkaana tai mattana. Tow...

Ohjattava tie- ja katuvalaistus

Laske asuinalueen valaistuksen kokonaiskustannukset

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Asuinalueen valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Lisätietoja   

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla