You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Liikenneväylien valaistus -

Turvallinen olo tien päällä

Liikenneväylien valaistus

 

Kun liikenteen määrä teillä kasvaa, myös liikenneväylien valaistusratkaisujen merkitys liikenneturvallisuuden kannalta lisääntyy koko ajan. Hyvä tie- ja katuvalaistus opastaa kuljettajia ja parantaa näkyvyyttä samalla, kun se ehkäisee häikäisyä ja pitää valon laadun yhtenäisenä. Valon laadun lisäksi tehokas optiikka mahdollistaa pylväsvälin pitämisen mahdollisimman suurena ja häiriövalon minimoinnin. Erilaiset tiet ja kohteet vaativat erilaisia ratkaisuja, joten tuotteemme voidaan mukauttaa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Voimme varmistaa, että tiet ovat hyvin valaistuja, olipa kyse kaupunkien kaduista tai vilkasliikenteisistä moottoriteistä. Toiminnallisuuden lisäksi on tärkeää ottaa huomioon myös valaistuksen ympäristövaikutukset. Kestävät lediratkaisumme ovat sekä edullisia että ympäristöä säästäviä. Toiminnallisuus ja ympäristöystävällisyys voidaan yhdistää integroiduksi ratkaisuksi, jota voit hallita kokonaisvaltaisesti samalla, kun toimintakustannukset pysyvät alhaisina. Kustannuslaskurin kaltaisilla työkaluilla saat tarkkoja tietoja kustannuksista ja säästöistä tuotteen koko elinkaaren ajalta.


Hyvä näkyvyys auttaa ajamaan turvallisesti ja parantaa ajomukavuutta. Liikenneväylien valaistusvalikoimamme valaisee laadukkaasti ja häikäisemättä, joten kuljettajien näkyvyys on hyvä. Leditekniikan käyttö poistaa häiriövaloa ja vähentää energiankulutusta ja huollon tarvetta.

 

Ota yhteyttä

Asuinalueiden  valaisimet

 • StreetSaver
  StreetSaver
  Elohopealamppujen markkinoillesaattaminen EU-alueella on kielletty, ja vähitellen ne poistuvat markkinoilta kokonaan. Ledivaihtoehtomme tarjoavat energiatehokkaita ratkaisuja eloho...
  • 70 % enemmän energiansäästöä elohopeapohjaisiin pylvään päähän asennettaviin valaisimiin verrattuna
  • Minimoi häiriövalon
  • Perustuu ledeihin

Ohjattava tie- ja katuvalaistus

Laske  
kokonais-kustannukset 

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Liikenneväylien valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Lisätietoja   

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla