Lisää brändejä

Oikea valaistus


brändillesi

Tee valaistuksesta tavaramerkkisi  

Haluamme tehdä kanssasi yhteistyötä ja löytää juuri sen myymälävalaistuksen, joka muuttaa liikkeesi haluamaksesi kokemukseksi. Valikoimiimme kuuluu myös paljon tuotteita perusmallistomme ulkopuolella: kaikki on mahdollista, oli kyse sitten valaisimen värin vaihtamisesta tai tietystä asennustavasta. Autamme sinua luomaan omiin tarpeisiisi sopivan tuotteen, suunnittelusta toteutukseen.  


Mukauta valaisimesi


Tiedät itse parhaiten, mikä sopii liikkeellesi ja miten haluat asiakkaidesi kokevan liikkeen. Tiedämme, että brändikuvan noudattaminen on yrityksellesi tärkeää. Siksi toimimmekin yhteistyössä kanssasi, jotta saamme toteutettua visiosi. Yhdessä arkkitehtien, hankinta-asiantuntijoiden ja brändivastaavien kanssa pystymme luomaan juuri haluamasi kokonaisuuden. Suunnittelusta kokoonpanoon.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Mukautuskohteena Bershka


Bershkan myymälän huoneet ovat kuusi metriä korkeat ja myymälässä on paljon avointa tilaa, joten LEED-sertifikaatin saaminen ei ollut helppoa. Philips loi Bershkalle täysin räätälöidyn ratkaisun, jonka ansiosta myymälä sai LEED-sertifikaatin ja onnistui myös tekemään valaisimista osan liikkeen ulkonäköä ja kokemusta.

 

Lue Case study kokonaisuudessaan

Lue Case study kokonaisuudessaan

Innostuitko?


Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen, 
jos sinulla on kysymyksiä