Käytävävalaistus 

 

Sairaalakäynnit voivat olla ahdistavia sekä potilaille että heidän perheilleen. Voit vähentää heidän ahdistustaan helpottamalla sairaalassa liikkumista energiaa säästävällä käytävävalaistuksella.

 

Ota yhteyttä

Käytävien
valaistustuotteet

 • eW Cove QLX Powercore
  eW Cove QLX Powercore
  eW Cove QLX Powercore edustaa laadukkaiden lineaaristen ledivalaisinten uusinta sukupolvea. Tämä elegantti, matalaprofiilinen valaisin tarjoaa valkoisen tai kiinteävärisen valon ed...
  • Laadukas valkoinen valo ja kiinteävärinen valo
  • Useita vaihtoehtoja joustavaan suunnitteluun
  • Energiatehokas, helppo asentaa, pitkä käyttöikä

Käytävävalaistus - järjestelmät

Käytävävalaistus- järjestelmät

Laske  
kokonais-kustannukset 

 

Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

 

Laske säästösi

Lisätietoja  

Kuinka voimme auttaa sinua
valaistus palveluillamme?

Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Uuden lisäarvon luominen yhdessä


Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
 

Valitse seuraavasta luettelosta maa,
josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

 

Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

Philips Lighting kartalla